Jeg er nærmest afhængig af at være kreativ. At udtrykke min energi og lade det der bliver skabt give mig ny energi. At se noget tage form, fra idé til noget der blomstrer og udvikler sig og får sit eget liv. Den følelse giver mig det vildeste kick, og det er nok derfor jeg elsker at sætte ting igang, og ofte har mange forskellige bolde i luften på samme tid. Selvom jeg lige nu er på barsel, har jeg stadig tanker og drømme om hvad jeg skal kaste mig over næste gang. Og det er også en del af processen - at lade en tanke, eller følelse begynde at tage form til en reel plan. Jeg nyder at tiden står stille lige nu, og at al min opmærksomhed er fokuseret på mine børn, samtidig med at små id´ér ligger omme i mit baghovede og tager form stille og roligt, helt af sig selv.

Jeg er vild med design og mode, og jeg har tidligere kastet mig ud I at 'hjælpe' / co-designe en kollektion med en god ven til hans eget tøjbrand. Men denne gang blev jeg spurgt om at designe en jakke helt fra bunden, uden indblanding fra andre. Det er en opgave jeg virkelig har haft det sjovt med og selve processen har været så fed. Da jeg sidste år samarbejdet med den svenske lædervare gigant, Jofama , var det som udgangspunkt bare en enkelt jakke jeg skulle designe for dem, og jeg gik straks i gang med at lave moodboards med snit, look og farver, for at komme ind på det jeg ønskede at udtrykke i jakken. Jeg elsker gadebilledet i Danmark. Kvinderne er så gode til at klæde sig, at det er en stor inspiration i sig selv, bare det at gå ned af en gaden... Jeg er også hyppig gæst under modeugernes fashionshows, og jeg elsker at suge alt den kreative energi til mig og tage det med videre i de forskellige projekter jeg kaster mig ud i. Det fungere sådan for mig, at alt det jeg bruger tid på og kaster energi efter, feeder gerne de andre kreative projekter jeg kører sideløbende og giver nyt liv hele vejen rundt og det er så pisse livsbekræftende.

 

Da jeg skulle designe den første jakke for Jofama, tænkte jeg først og fremmest på at holde fast i, at et skulle være noget de fleste kvinder ville have lyst til at bære. Feminint, lækre materialer, simpelt og stillistisk i udtrykket. Noget der kunne bruges til enhver leh´jlighed. Både til jeans og sneakers og den lille sorte og en stilet. Jeg er blevet rigtig glad for resultatet, og syntes den er tidsløs, den kan bruges i flere sæsoner, flere år frem, i både forår og efterår. Den er lavet i sort og rød.

IMG_1711

IMG_1710

 

Jakke nummer to er lidt mere rå og kantet, og den anden farve (nødde) brun, er knap så traditionel, men det syntes jeg er fedt. Den kommer i sort og mørkebrun

 

Jofama_2014-05-22_3490 2 copy

Jofama_2014-05-22_3174 2 copy

 

Jeg syntes resultatet er vellykket og begge jakker blev som jeg ønskede dem. Det er en fed arbejdsprocess at rejse til Sverige et par dage, tegne skitser med Jofama’s 2 hoveddesignere på sidelinjen, der kan forklare hvordan læder opfører sig, hvad man skal være opmærksom på med lynlåse, knapper osv, og så ende med en jakke jeg havde et billede af oppe i mit hovede.

Jakkerne som er kommet i butikkerne nu og kan købes hos rigtig mange forhandlere i hele norden. Online kan man bl.a købe den på Jofama, Zalando og Nelly.

Se den fulde forhandler liste - og find den tættest på dig ved at trykke her

Hvis du kunne tænke dig at deltage i en konkurrence, hvor du får mulighed for at vinde en af jakkerne, så klik her.

Af Saseline

 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments