Vi er nu ca. halvvejs gennem maj måned. Nogen dage brager solen ned fra en skyfri himmel, mens det andre dage er regn og blæst der dominerer. Vi går alle sammen - altid - og venter på, at det bliver RIGTIG sommer herhjemme. Vi higer efter sol og varme, for det har godt nok været det længste efterår/vinter nogensinde føler jeg, men det føler jeg jo hvert år :). I dag sagde prognosen regn hele dagen, men her hvor jeg er, der skinner solen ud gennem et tyndt skydække. Jeg har tænkt over noget, som jeg synes er lidt komisk... Så snart sommeren er over os, så begynder vi at brokke os over, at det er alt for varmt. Hahaha.. Vi er så gode til at tale om vejret i Danmark, og det er som om at lige præcis dét samtaleemne aldrig bliver kedeligt - eller også har det altid været vildt kedeligt, men vi fortsætter alligevel. Måske er det bare safe, eller det påvirker os måske mere end vi lige går og tænker over til hverdag. Og så er det en sikker icebreaker, hvis man ikke har noget at snakke om, så er det ofte vejret som bliver samtale emnet. Måske taler vi om vejret fordi det er så god damn utilregneligt, måske er det fordi vi har alt for mange grå dage, end dage hvor himlen er blå. Anyways, jeg glæder mig vildt meget til weekenden, har nemlig lige hørt at vi skulle få 25 grader??? Så håber jeg bare at det ikke kun er i Jylland at solen skinner. Mit tøj går i hvert fald til det hele, for hvis det bliver for varmt, så smider jeg bare frakken;)

IMG_3614

Jeans fra 2nd One, her med modellen 'Nicole Crop' Elsker både de er ripped, med elastik i materialet, og kort ved anklerne. IMG_3615Mine brune sandaler er fra Apair, de er nogle år gamle, men stadig fine og vildt behagelige at gå med.

Se lige min fine taske. Elsker formen og mønstret - det er jo lige mig. Det er et nyt dansk mærke jeg så på modemessen tilbage i februar, som hedder MUSE. De laver ret cool accessories, som solbriller, tasker og smykker.

img_3617.jpgMin sorte frakke er fra ZARA, og kan fås lige nu i butikkerne i flere forskellige farver. Undertrøjen er fra MARMAR Copenhagen, som både laver gode basics til baby, børn og kvinder, og sommerhatten er fra Asos.com

Se flere af mine outfits her

Nyd weekenden og solens stråler peeps,

Saseline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments