Sponsoreret

Det er næsten ikke til at forstå, hvad der skete Idag. Og det er ikke til at komme udenom. Tænder du tv'et, læser avisen eller åbner for nogle sociale medier bliver vi bombarderet af den dårlige nyhed. Jeg har ingen ord, troede ærlig talt ikke det nogensinde ville blive en realitet. Men jeg tog fejl. Og det værste er nok, at vi ingenting kan gøre ved det. Vi kan kun sidde på sidelinjen og følge med i den ubehagelige udvikling som det har taget... Så istedet for at blive endnu mere irriteret - og påvirket - over situationen, så vender jeg bøtten rundt, og sætter fokus et andet sted✌🏽️

Jeg har taget en lille udfordring til mig. Og det kunne ikke være bedre timet! I samarbejde med ALGA spil, har vi her i min lille familie sagt ja til at slukke for tv’et nogle dage - og aftener - for at spille en masse fede brætspil;) Det er et perfekt tidspunkt at gøre det på. Mindre Trump og mere kærlighed, hygge og samvær med mine dejlige drenge. Jeg ved Sean eeeeeelsker det. Og jeg syntes det er så hyggeligt at vi får spillet og råhygget sammen. Vi er sammen på en anden måde, end når vi sidder i sofaen og ser film. Jeg har altid elsket at spille spil, så jeg ser frem til vores aftener disse dage.

Nu er jeg - og Sean - virkelig konkurrence minded begge to. Vi elsker at vinde!! Haha, jeg ved ikke hvor han har det fra?! Og jeg som den voksne, tænker naturligvis over, det der med at være lidt pædagogisk, og måske lade ham vinde lidt… Men ikke hele tiden! For jeg syntes virkelig også der er en stor læring i, ikke at lade sine børn vinde hver gang. De har godt af at tabe nogle gange, mærke følelsen og rumme den. Det gør dem bedre rustet til den virkelig verden, og så må jeg da også indrømme at jeg syntes de gange jeg har oplevet børn, som slet ikke kan finde ud af at tabe, hvor de bliver fuldstændig umulige, er en ærgelig situation. Selvom jeg er konkurrence minded, så spiller jeg stadigvæk først og fremmest for at have det sjovt. For det er det der gælder. Det vigtigt at hygge sig med det man konkurrerer om og stadigvæk være en god taber, når man ikke kommer på første pladsen. Det er det jeg ligger vægt på, og prøver lære Sean. Men vigtigst af alt: Vi har det skide sjovt når vi spiller, vi lever os ind i det og griner en hel masse;)

Indtil videre er mit yndlings spil Triominos. Det minder lidt om domino. Brikkerne har tre sider med et tal i hvert hjørne. Tallene i hjørnerne skal passe til de der allerede ligger på bordet. Det sjovt og et udfordrende spil for alle der spiller. Man kan spille 2-4 spillere, og fra 6 år op.

Sean's yndlingspil er Ramasjang festen, selvfølgelig fordi han altid vinder i det, og det er fordi han kender alle figurerne meget bedre end jeg f.eks gør, haha:) Det er et spil der kan spilles helt ned til 3 år, hvis de så ellers kender Ramasjang figurerne, som de fleste børn gør. Og så har de hurtigt mulighed for at vinde over de voksne. Det er også et sjovt aktivitetsspil, så vær klar på at lave sjove og skøre opgaver, mens I spiller... Det bedste er nok alt det man griner mens spillet står på;)

Når man trækker et blåt kort, skal man gøre det som står på kortet. Her skulle Sean gøres til en mumie ud af køkkenrulle;) Det syntes han var sjovt. Det er fjollet, sjovt og bedst af alt, barnligt... Det skal vi spille mange gange endnu igennem vinteren.

Vi har fået prøvet halvdelen af spillene so far - altså 4 ud af de 8 spil fra ALGA, og i aften skal vi spille videre. Jeg har gjort lidt ud af det, og fundet en lille præmie til vinderen. Vi tager nemlig note om hvem der vinder hvad, og hvor mange gange. Og den som vinder flest gange, vinder gaven. Jeg kan ikke nævne hvad der er i gaven, for Sean han er såååå nysgerrig, så det venter jeg lige med at afsløre, og så lover jeg at holde jer opdateret på vores spille-maraton.

KONKURRENCE
Du kan joine ved at lave din helt egen spil-aften hjemme hos dig selv, og deltage i konkurrencen om at vinde en hel masse nye spil, som jeg også har modtaget fra ALGA - og som jeg ved i vil få rigtig meget sjov af igennem vinteren. Det eneste du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet:

1. I hvilket år blev ALGA grundlagt?
2. Hvad er dit yndlingspil fra ALGA?

* Husk at skrive dit Instagram navn.
*Vinderen bliver kontaktet på Instagram d 31 november.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments