Jeg har altid holdt meget af, at tørskrubbe. Men jeg må sige, at den oplevelse er blevet løftet til helt nye højder med min nye ioniske børste med kobbertråde. FUCK (excuse my language) hvor er den fantastisk. Jeg kan kun sige, at hvis du i forvejen er en tørskrubber, så kom AFSTED og køb den her. Hvis du ikke tørskrubber, så læs bl.a. HER om hvorfor du måske skulle gå i gang - og så køb denne her!

Hormonerne kan virkelig lave en masse små følge gener under og efter en graviditet - det har vi bl.a også skrevet om her Denne lille serie af hårprodukter, har virkelig reddet mit hår. Jeg døjede med skæl efter fødslen - som om det ikke var nok, at maven var helt hævet og alting sad anderledes, så var håret også fedtet og fyldt med skæl. Der var virkelig ubalance - også på den front. Hårklinikken, der står bag serien ved hvad de laver. Man kan booke en tid hos dem, til en samtale, hvor de kigger hovedbund og hår efter, og så rådgiver om produkter, der kan afhjælpe ens problem(er). Det er lidt ligesom, at være til hårlægen :). Det er jo lidt et first world problems , men jeg har altså virkelig været glad for, at slippe af med mine skæl og en alt for fedtet hovedbund.

Jeg er heldig, at have et højere indhold af melanin i huden: Melanin fungerer, som en indbygget naturlig solfaktor.Det ligger som en beskyttende markise hen over cellerne, så solens ultraviolette stråler ikke kan trænge ind og ødelægge dem. Melaninen gør også huden mørkere. Med melanin i huden sker der mindre skade på bindevævet, men det betyder ikke, at jeg ikke skal passe på min hud. Jeg bruger solfaktor i solen, og vasker mit ansigt hver aften, smører alverdens olier og cremer på den for at fugte den godt. Jeg har den seneste tid prøvet de her to fra Trilogy's nye Age-proof serie. Produkterne indeholder en ingrediens som hedder Glycablend. Det er en planteolie blanding udviklet specifikt til at bekæmpe glykationprocessen - forbedre hudens tekstur, minimere fine linjer og rynker og genvinde hudens glød. Det lyder jo alt sammen rigtig godt - og det lyder også, som noget de allesammen siger, ik? ;)  Men jeg må sige, at jeg indtil videre - og der er kun gået en lille måned - har haft en rigtig god oplevelse med begge produkter - olien, som jeg bruger 2-3 dråber hver morgen og aften, giver virkelig meget fugt og næring - og øjenserummet som opfrisker trætte øjne, og lysner det mørke område under øjet, virker også efter hensigten, synes jeg.

Jeg har tidligere skrevet om de lækre produkter fra Karmameju. Et super dejligt mærke, som som både Clara og jeg er vilde med. Det seneste skud på stammen er bl.a denne lækre ansigtscreme VELVET - fra 01 ansigtsplejeserien, som er næringsrig og ideel til tør hud. De æteriske olier har en stimulerende effekt på elastin- og collagenproduktionen og efterladerhuden silkeblød. Den fugter godt og er ikke fedtet, så den er også en rigtig god under foundation eller løs pudder.

---------------------------------------------------------------GIVE AWAY-------------------------------------------------------------

Vi har fået lov til at lave en lækker lille giveaway fra Karmameju til en heldig læser her på WUHUW. Og det er ikke bare en lille creme, se lige her på alle de produkter en heldig vinder bliver begavet med :)

For at deltage skal du:

1. Følge Karmameju og WUHUW på instagram

2. Dele et yndlings WUHUW indlæg på facebook og skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvilket et du har delt

3. Tilmelde dig vores nyhedsbrev

Læs vores konkurrencebetingelser her

Vi glæder os allerede på den heldige vinders vegne og ønsker alle en glædelig deltagelse

Kh

Saseline & Clara

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments