Sponsoreret
I sidste uge inviterede min dejlige veninde Szhirley, mig en tur på veninde 'fitting' hos Triumph på strøget. Det er åbenbart således, at de fleste kvinder bruger den forkerte bh-størrelse, og man siger at igennem en kvindes liv ændrer hun bh-størrelse 9 gange!!! Say what?! For lige at nævne nogle eksempler på hvornår det sker er f.eks ved træning, graviditet & amning. Når jeg lige tænker mig om, så har jeg rigtig mange bh'er liggende i undertøjsskuffen. Spørg mig hvor mange jeg egentlig kan passe?! Nok kun 2!! 

Så det var faktisk en glædelig overraskelse og virkelig tiltrængt at sige ja til BH-fitting, hvor jeg fik hjælp fra en expert som hjalp mig til at finde den rigtige størrelse og form som jeg ønsker mig. Nu har jeg fået nogle bh'er med hjem som virkelig sidder behageligt på min barm, og nu kender jeg - igen - min nuværende bh størrelse. Jeg ved jeg har fylde i min barm, brysterne har simpelthen bare valgt at tage lidt syd på, så fylden i brysterne er mere en pandekage model end en fyldig barm😝 Men jeg prøvede den model som hedder Magic Boost, som både har komfort, støtte og løfter dem hvor de sidder bedst...and believe me, den laver MAGIC... mine bryster sidder pludselig hvor de sad engang små 14 år tilbage. Jeg vil ha Magic Boost limet på mine bryster 24/7, haha... Det bedste af det hele er den virkelig ikke generer eller strammer. Jeg kan ikke mærke jeg har den på. Bøjlen er lavet af magic wire-innovation, som er en revolutionerende bøjle uden metal, så det føles som om der ingen bøjle er... Det virkelig rart, for jeg hader når det strammer.


Der kom en lille film - eller faktisk 3 små videoer - ud af vores lille veninde-fitting-hygge visit i Triumph


Se den ene nedenfor her, og de andre 2 kan du se ved at klikke HER

Du kan faktisk også glæde en veninde som du syntes trænger😝 og tage hende med under armen til 'Venindefitting' som bliver afholdt d. 25-27 okt. kl 11-17 i udvalgte Triumph butikker. Tilmelder man sig veninde-fittings tilbyder Triumph derudover bobler og en lille gave.

Tilmed dig ved at klikke på linket HER.

Efter jeg fandt frem til min rigtige størrelse bh, kunne jeg ikke lade vær med at prøve alle de forskellige bh'er i butikken. De har så mange fine modeller i Triumph butikken💕

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments