Jeg skal loppe den på søndag. Det er mit aller første loppemarked - altså når man ser bort fra dem jeg afholdt som lille pige, med et lille bord og lidt legetøj på fortorvet.

Jeg elsker at tage på et hyggeligt loppemarked, med en veninde under armen - uden børn - på en søndag. Et par timer med en kaffe i hånden, men jeg har aldrig selv stået og solgt ud.

Nu er tiden kommet til det;) Jeg skal nemlig flytte her om en lille måned, og jeg har simpelthen for meget tøj efterhånden, så jeg tænker det bliver godt at få ryddet ud i skabene. Jeg har tidligere altid givet tøj, tasker og sko videre til søstre og veninder, men denne gang har jeg ladet mig inspirere af mange af mine veninder, som ofte har stande på loppemarkeder. Det foregår på Copenhagen Secondhand Bazar på Søndag d 29, på Israels plads kl 10-16. Så kom da lige forbi hvis du er i nærheden ;)

Jeg har brugt et par dage på at sortere, og det endte med en del (læs: MEGET) tøj, sko og tasker som jeg aldrig bruger, så er det dumt at bare have det stående. Problemet var, at mængden af mit tøj, da jeg havde fået det hele samlet, virkelig er blevet til alt for meget til at kunne transportere. Selvom jeg har en rummelig bil, så der er plads til alt med børnene, barnevogn og tasker i hverdagen, så rummer den altså ikke nok plads til alt tøjet.. Så jeg stod lidt i et dilemma om hvordan jeg lige skulle gribe det an, for jeg gider jo ikke bruge en formue på transport frem og tilbage, så kan det ligesom være ligemeget...

.....og skæbnen vil det altså sådan, at min gode ven Martin har et nyopstartet fragtfirma. Et anderledes og mega smart koncept. De hedder MOVER, og det er transport af alt, stort som småt. Chaufførerne bruger egne vogne/biler/ladcykler og det er en af grundene til, at taksterne 30-50% billigere end almindelige fragtfirmaer. Mover står sådan set bare som det administrative mellemled og er ansvarlige for forsikring af dine ting. En anden super fed ting er, at du kan tracke dine ting hele vejen - det er jeg vild med. Deres hjemmeside er vildt brugervenlig og jeg har nu fået bestilt en varevogn, som kommer og afhenter alle mine loppesager hjemme hos mig på søndag morgen.

Loppemarkedet vil være på hele det område markeret med rødt - det med. Hvor du kan finde Maria skal der bare ses bort fra :)

Jeg håber vi ses på Søndag på Israels Plads;)

Af Saseline

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments