Jeg tager en tur ind forbi min frisør Gitte Christiansen hos Mugshot, med 2-3 måneders mellemrum, for at holde glans og liv i mit lange hår. Efter graviditeten var jeg bange for at det ville tørre ud og blive meget tyndt, men jeg er sluppet ok fra det, heldigvis. Jeg har virkelig set nogen grelle tilfælde, hvor nogen har mistet en del hår, eller det pludselig tørrer så meget ud at det bliver nødt til at blive klippet af. Det prøver jeg at undgå ved at få booket tid hos Gitte i tide, så hun kan nå at behandle håret med både klipning og toning.

Gitte skriver her hvad hun har gjort ved mit hår:

Mange langhårede kvinder/piger er super sarte når det kommer til længden på deres hår, og dette er ikke en undtagelse ☺️

Saseline ønsker ikke at ændre så meget på hendes længde, men jeg ville stadig gerne give hende følelsen af en klipning, uden at hun føler håret er blevet kortere. Hendes spidser trængte til en trim efter sommerens sol og styling.

Jeg har bevaret så meget af længden som jeg kunne, og lavede en ordentlig cleanup i hele håret! En cleanup betyder, at man har fokuseret på at løfte hendes facon i fronten og inder håret, så hun har nemmere ved at få det til at fylde når hun styler det, uden at føle at alt hendes hår er klippet af..


Før klip og toning.

Saselines hårstruktur er mere kraftig end et typisk skandinavisk hår, og derfor falder det meget fladt på hendes hoved, så det trænger til ekstra løft. Det er dog vigtigt ikke at tynde det for meget inde ved hovedbunden, da det kan skabe en meget strittende effekt. Jeg anbefaler at man i stedet, tæmmer sit hår med produkter, så håret får den helt rigtige form.

Efter klip og toning

Denne type "clean up" cut kan sagtens konverteres til andre hår typer, man justere blot facon og længde efter tykkelsen på håret.

Produkter, som blev brugt i håret efter vask fra ORIBÈ

Gel serum er en fugtgivende gele som har guld reflekser, den giver glans og holder håret, uden at det bliver stift!

Begge produkter er varme beskyttende, og efterlader håret glansfuldt og blødt.

Produkterne er også gode hver for sig, men Saselines hår kunne godt tåle dobbelt up på shine.

Produkterne koster fra 295 kr.

Elsker det spil som mit hår har, men som stadig fader gradvist ind i hinanden efter en toning. Her har Gitte lavet et naturligt fald med GHD glattejern og mine lange lokker er bevaret, men nu bare meget sundere og blødere, at se på og røre ved.

Af Gitte Christiansen & Saseline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments