Kom med ind i min Spisestue

Blogpost indeholder reklame // betalt samarbejde

Velkommen med ind i min spisestue. Spisetusen har et helt andet og anderledes univers end resten af huset. Det er på en måde super eksotisk med en kongeblå trappe, en stor palme og et grønt spisebord. Men samtidig er alle andre omgivelser i jordnære farver og materialer. Jeg glæder mig til at høre hvad I syntes?

Min veninde Clara Kløvedal, som er indretningsarkitekt og driver hendes eget firma Morf.dk har hjulpet mig med indretningen. For jeg har hverken haft tid eller overskud til det. Jeg har kendt hende i mange år, og set hende dekorerer mange hjem, hun er dygtig og er god til at blande nogle lækre ting, men samtidig gør det hjemligt.

Hendes tanker omkring spisestuen siger hun:

Sazseline hadede lidt farven på gelænder og tæppe på trappen -der fører op til 1. salen - men en kostelig omgang at ændre. Så udfordringen i det her rum var helt klart, at transformere trappen til noget hun holder af at kigge på. Vi har holdt farverne i spisestuen i grå og grønne toner, som glider over i blåt omkring trappen. Både i billeder og lampen der hænger ved trappen har vi omfavnet noget Sazseline som udgangspunkt var rigtig ked af og gjort det til et sted i huset hun nu nyder og sidde og kigge på, både fra stuen og spisebordet.

Køkkenet ligger lige ved siden af spisestuen her, men jeg har også en spisekrog derude, så det her er mere sådan en spisestue jeg kommer til at bruge når jeg får gæster. Stolene er nogen jeg har med fra mit tidligere hjem. De er fra Gubi, og tog udgangspunkt stolene og den store blå trappe som bærende elementer i spisestuen. Jeg syntes Morf er sluppet rigtig godt afsted med farvevalg, og har her skabt et helt anderledes rum end i resten af huset. Der er igen nogle ret modige valg. Jeg var nok selv gået med et klassisk spisebord i træ, men jeg er blevet udfordret i mine faste vaner og følte selv at jeg var klar på at prøve noget anderledes. Og jeg er så glad for resultatet.

Spisebordet er fra NOVA

Reolen er også fra Nova Møbler . Egentlig en reol som vi har lagt på langs, haha, men det passede helt perfekt i udtrykket. Lampen ude til venstre er fra 101Copenhagen den giver det fineste lys, og ligner nærmest en skulptur. Elsker det stilrene udtryk.

Lampe fra 101Copenhagen

Wegner plakaten er fre Desenio

Vaserne er mine yndlings og er ret så skønne. Jeg kan helt vildt godt lide deres organiske runde former.

Og så er priserne også noget alle kan være med på. Vaserne kommer fra 101 Copenhagen og jeg nævner dem i rækkefølge fra venstre mod højre:

Duck

Sphere Vase

Sphere Vase

Jeg har allerede udset mig flere vaser hos @101cph - der er lige kommet helt nye og farverne er drop dead gorgeoeus👌🏽

De små pynte æsker er fra Frames By Lassen hos Stokværk
De er så fine, og jeg har fundet mange af mine pynte ting i hjemmet hos Stokværk, de har et stort udvalg både i deres butik i Stokværk men også online. Jeg har handlet hos dem flere gange, tidligere da jeg boede i Barcelona

Billeder er fra Beeld hele vejen op af trappen. Jeg har altid været vild med billede collager - det er den ene ting som er gået igen i alle mine hjem. Og den eneste rigtige kunst jeg har haft:) Billeder, minder og følelser, som følger med når man ser et smukt billede fra en oplevelse vi har haft eller en rejse vi har været på. Der er billeder fra Bali, Barcelona selvfølgelig, Syd Frankrig, og Thailand. Særligt billedet af Morfar (som for nylig gik bort) er vi meget glade for så ser vi ham her hver dag. Billederne gør vores nye hjem mere levende, og føles mere hjemme pga det.

Beeld

De tre spot lamper i loftet er fra ILVA HER

Som i resten af mit hjem, er kun nogle af væggene er malet med kalkmaling by trampedach . Jeg er ret glad for at jeg har fået lidt farve på væggene i de fleste rum, og så kalkmalingen økologisk, luftrensende, let bakteriedræbende, ekstremt diffusionsåben og derfor med til at forbedre indeklimaet i boligen. Kalk by trampedach er et lille etmandsfirma, hun hedder Lise Trampedach, og blander alle sine farver i hendes lille værksted, fylder i poser og klister markater på - så alt er håndlavet. Det elsker jeg at støtte, og da vi skulle ha' en af farverne ændret en smule i nuancen, endte hun med at blande min helt egen farve.

Jeg har selv valgt det runde spejl, fordi jeg elsker hvordan det giver følelsen af rummet bliver lidt større og mere 'luft'

Det store flotte runde spejl er fra Muubs fra Stokværk

Den blå lampe i hjørnet matcher dem i stuen men binder også den blå trappe til resten af rummet, så den smelter lidt det hele sammen;) Jeg har store smukke planter i næsten de fleste store værelser. Jeg elsker det liv det giver, og når en plante kan stå helt alene.

Konya Pendel fra Ilva

Palme fra NordicPlant

Potteskjuler fra Stokværk

Jeg har aldrig haft så flotte gardiner før. Jeg elsker hvordan de virkelig pynter i hjemmet. Rullegardiner kan være praktiske, men folde gardiner er helt klart min favorit. Det giver rummet den der følelse af helhed og jeg er virkelig glad for mine gardiner, for der kan blive trukket helt for i hjemmet, så vi kan 'gemme' os i vores lille 'hule-hus'. Det har vi nydt nogle søndage med. Ligesom vi gør idag, med ingen aftaler på programmet. Tæppet er ikke i én farve, og bryder lidt ‘det pæne’ hvilket giver et godt spil i rummet. Morf har uden tvivl udfordret mig lidt, men det har jeg haft godt af, og er virkelig vild med min spisestue. Jeg har fået lov at udlodde et gavekort på 1000kr til Garant Østerbro. Deltag i konkurrencen ved at skrive i hvilket værelse du trænger til gardiner eller et tæppe.

Tæppe og Gardiner er fra Garant Østerbro

Vil du se min stue så klik HER

Vil du se med entré så klik HER

Vil du se mit soveværelse Så klik HER

Vil du se drengenes soveværelse så klik HER

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Ser super lækkert ud 😊 Og dejligt med lidt inspiration til spisestuen <3
nouw.com/itsmypassions
Tina Petersen
Tina Petersen,
Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på 2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via 2347013499818
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines