Tænk engang, at kunne klæde sig i god samvittighed! Jeg vil gerne gøre opmærksom på et nyt brand, som modeindustrien godt kunne blive inspireret af. Ikke nødvendigvis pga designet - for der skal være lidt af det hele;) - men mere når man kigger nærmere på hvordan tøjet produceres, og hvilke materialer, der bliver brugt.

RE-BELLO er stiftet af tre unge entreprenører der elsker livet og verden omkring os. De går op i sundhed, økologi og bæredygtighed, som er kernen bag brandet. De vil skabe en fremtid, hvor fokus på disse faktorer er langt større.

Navnet er en kombination af REvolution og det italienske ord BELLO, som betyder smuk.

RE-BELLO er til både damer og herre, unge og voksne, date-night og arbejdsdag. Tøjet kan mikses på kryds og tværs. Designet er enkelt - men samtidig sit eget. Kvalitet og komfort er helt i top og materialerne der bruges er rene og bæredygtige som bambus, eukalyptus træ og bomuld. Idet der bruges materialer som bambus og eukalypus udskilles der ikke så mange farlige kemikaler til din krop. Det hjælper også til at nedsætte overfølsomhed og allergiske reaktioner.

Det nyeste skud på stammen hos brandet er den tidligere Céline designer, Ivana Omazic, som er den nye artistic director. Ivana har mere end 20 års erfaring og har, udover at være hos Céline, blandt andet også arbejdet for Prada og Jill Sanders. Imponerende!

En af de lækre items fra kollektionen. Hvid T.shirt-kjole i det blødeste økologiske bomuld

Wedges fra SanteShoes.com

Tøjet er endnu ikke kommet i de danske butikker, men da der allerede er stor forespørgsel på det, er det planen, at det bliver lanceret på det danske marked i det nye år. I mellem tiden kan tøjet købes online her

“Life is beautiful, preserve it” RE-BELLO

Af Saseline

Photo by WUHUW.dk

©2015 All rights reserved.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments