Det har været en hektisk tid - ikke bare pga julen, men pga de ting som man ikke selv kan forudse eller planlægge, da vi ikke selv er herre over dem! Dagen inden lanceringen på ZTRENGZ Beauty Oil - se alle billederne fra aftenen HER , blev en af mine nærmeste indlagt på hospitalet. Så jeg har mere eller mindre været der i alt min tid, udover min tid med drengene. Og det har været grunden til at jeg ikke tog retur til Spanien den sidste uge inden juleferie. Det har været en tung omgang, og desværre er det ikke helt ovre endnu. Kan ikke gå for meget ind i det, men altså jeg prøver bevare den positive stemning, og tænker gode tanker i forhold til alt det.. NU skal vi holde jul imorgen, og børnene skal julehygge - selvom vi endnu ikke har et juletræ - det må vi nok undvære i år, og være glade for at mormor og morfar står for alt, og vi bare skal komme og spise og hygge. Jeg har her dagen før jul, ikke alle gaver på plads. Sean hygger med sin far idag, så Dexter og jeg vi tager på julegaveindkøb!!! Nogle gange er timing en bitch, men sådan er livet. Vi skal værdsætte alt vi har i livet, og glæde os over det - og det er hvad julen kan huske os på...


Der har været noget jeg gerne ville dele med jer interesserede som følger med i Seans fodbold eventyr. En del har allerede luret at et eller andet har foregået, fordi jeg ikke har haft filmet på min IG eller Seans IG story fra træningerne. Vi har haft gået og ventet på en godkendelse og accept fra FIFA federation før vi måtte røbe noget. Der er nogle helt specielle regler for os udlændinge som kommer udefra og bor i Spanien. Men nu er det gået igennem, og nu kan det afsløret at Sean simpelthen har besluttet sig for at lave et klubskifte, og er altså derfor nu meldt sig ud af FCBescola i Barcelona.

FCBescola er en fodboldskole, som ligger på Camp Nou, og Sean har haft en stor oplevelse med at gå der i et par måneder. Men vi fandt desværre hurtig ud af at træningen ikke matchede hans personlighed. Han begyndte at kede sig til træningerne - og spillede mere og mere solo! Ikke nok udfordring! For dem som har lidt forstand, kunne de godt at udfordringen ikke var så stor, da han spillede mod en masse drenge som niveau mæssigt ikke helt var med ham. Men de går ikke op i konkurrence på den fodboldskole - kun i teknik og spillemetode - og Seans personlighed og (sports) temperament er nærmest styret af konkurrence ligesom så mange andre sports fokuserede børn. Det er det som gør det sjovt for ham til turneringer og kampene... Men mange veklser og spiller på 2 hold i spanien, og fordeler det ud over ugen. Det kan godt gå hen og blive for meget fodbold efter min mening, med fodbold hver dag. Jeg kan kun se at man bliver udbrændt af alt det boldspil, og jo ikke gider længere når man har levet sådan i alle sine børne år?! Det skal jo være SJOVT - det er det vigtigste! Men FCBescola har været så søde, at skrive en fin mail, hvor de siger at Sean er velkommen tilbage på klubben anytime han vil komme retur - hvis det skulle være tilfældet!!

Sean er blevet scoutet en del gange, og nu har han altså taget imod tilbuddet og rykket ud af sin favorit klub. Nu er han rykket på et fodbold academy, som hedder CORNELLA, og som er meget seriøs træning! De har et rigtig godt ungdoms akademi, som selvfølgelig stadig er sjovt, men niveauet er noget HELT HELT ANDET - som i noget jeg aldrig har set før. De ligger nummer 2 i Barcelona, lige under FCBarcelona fodbold akademi LA MASIA, og spiller turneringer mod de helt store hold som bl.a Real Madrid. Sean er ekstatisk! Det er ret vildt taget i betragtning af at min dreng virkelig er STOR FCBarcelona fan. Men han er langt mere interesseret i at udvikle sig som fodboldspiller, end at blive for navnets skyld! Hans drøm er at spille hos Fcbarcelona, men han står altså ikke stille, han vil gerne udvikle sig. Min lille fighter, som jeg syntes er så SEJ!
Jeg tager så meget hatten af for hans modne måde at vælge og håndtere det på. Jeg bliver mere og mere overbevist om at han mener han vil den fodbold karriere. Og Vi ved alle at der er så mange ting som kan komme og stå i vejen, men han kæmper altså for det. Sean og Brian Mengel har lavet en lille jule fodbold video, hvor de bl.a også snakker om hans klubskifte..

Jeg håber i alle får en rigtig glædelig jul <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments