Når det kommer til hvad der skal hænge på væggen herhjemme, kan jeg godt syntes det rigtig svært med kunst. Jeg ser det helt klart også som en individuel ting, og det har aldrig været særlig attraktivt for mig at have et maleri hængende. Jeg har aldrig rigtig følt, at jeg kunne forene det med min stil. Til gengæld ELSKER jeg fotografier. Det er nok også derfor jeg elsker instagram så meget - fordi jeg elsker flotte billeder med historier, oplevelser og følelser, der vækker noget i mig. Lige siden jeg var teenager og gik til foto har jeg lavet fotorammer og kollager og hængt dem op, og jeg har også altid elsket at lave give dem som gaver til folk jeg holder af. De der lidt mere personlige gaver er så meget federe at give.

Måske du kan gætte dig til hvad der hænger hjemme på mine vægge? Det er vist ikke den store overraskelse for jer nu, at der hænger en masse fotografier af mine drenge. Det er jo de to jeg elsker aller højest i livet, mine bedste præstationer, min stolthed og kærlighed. Dem bliver jeg aldrig træt af, at kigge på;) Jeg fandt en hjemmeside; Sumopix.com, hvor man nemt kan bestille billeder på lærred i de størrelser, rammer og farver, som man ønsker. Næsten hver gang vi har gæster, går de herfra med websitets navn, så jeg tænkte jeg ville dele det med jer, for jeg er vild med dem. Jeg bestilte 3 fine billeder i sort/hvid til Szhirley og Mads da de blev gift, og jeg har bestilt billeder som blev sendt direkte hjem til farfar, farmor og mormor af deres børnebørn. Det er virkelig gode priser og det meget fint lavet og det hitter hver gang. Det lyder, som om, at jeg bliver betalt for det her - I know, men det gør jeg altså ikke. Jeg har hverken rabatkode, at dele med jer, eller affiliate aftale. Det er ren og skær fordi jeg virkelig syntes det er fedt. Her kan I se lidt af det jeg har fået lavet hjem til.

I vores spisestue hænger der et fint billede som jeg tog med iphonen. Planen er at der skal en ramme rundt om billedet da væggen pludselig syntes meget større end jeg troede den var;) Men jeg elsker det billede, og den nærhed som jeg har fanget af drengene

sumopix.com

Jeg har også lige læst om to danske drenge som har startet et firma op, der hedder wallo.dk - der kan man udvælge et eller flere instagram billeder, som bliver printet og sat i en lækker ramme, og som sendes hjem til dig. Måske det også er værd at tjekke ud. I hvert fald lidt inspiration her til jer, der ligesom mig ikke er de store kunstelskere og -kendere :)

Saseline

Photo by WUHUW.dk

©2015 All rights reserved.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments