For et par uger siden havde jeg lige overstået 2 måneder med lidt meget arbejde og træning foran mig. Så jeg afsluttede det på bedste vis ved at treate mig selv, og få skabt lidt overskud igen. Jeg havde nemlig besluttet mig for at min december måned skulle køre i lidt langsommere tempo, så jeg havde tid med børnene og overskud til masser af julehygge, legeaftaler og aktiviteter.

Jeg tog ind forbi Holistic Beauty og fik en halvanden times dybdeborende massage. Det er så godt givet ud, når man er god ved sig selv, for så rummer man bare meget mere overskud til alle omkring en - især sine børn.. selvom December måned er hyggelig, er det også bare en hektisk måned.

Jeg vil rigtig gerne udlodde et lækker gavekort til en omgang massage til en heldig læser.
En Swedish massage på 75min til værdi 1.199,-

Swedish massage henvender sig til personer, som gerne vil have en lidt dybere og mere effektiv massage, hvor der løsnes op for spændinger og ømme muskler, dog stadig på et afslappende og afstressende niveau. Det er vigtigt at give sig selv plads i en travl hverdag til at koble af og forkæle sig selv, så du får overskud til at være der for familien og blive den bedste version af dig;-)

Holistic Beauty ligger i hjertet af københavn, men selvom man kommer direkte fra larm og støj fra gaden, mærker du hurtig en ro og afslappende følelse, så snart du er gået ind af døren. Hvis man i forvejen er stresset, så kommer man hurtigt ind på en hel anden frekvens... Og det er virkelig dejligt.

Holistic Beauty har en helhedsorienteret tilgang til skønhed, og bestræber sig derfor på at skabe balance i krop, sind og ånd, for at få vores kunder til at stråle med både indre og ydre skønhed.

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen om en dejlig massage skal du nedenfor i kommentarfeltet skrive hvorfor lige du fortjener en massage;);)

Jeg trækker vinderen på søndag, den 3. advent i december.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments