Stress påvirker krop, sind og sjæl på nogen ganske forfærdelige måder. Hvis du nogensinde har prøvet at være tæt på et menneske med længerevarende stress, eller selv har oplevet det på egen krop(sind og sjæl), så kan du nok nikke genkendende til meget i denne video. Vi lever i en tid, hvor der fra samfundets side, helt fra de første spæde skridt ind i folkeskoleklassen, stilles urimelige og unaturlige krav til os, som mennesker. Et samfund, der måler succes på sorte tal på bundlinjen, høje karakterer og travlhed - No wonder, der bliver spist så mange piller rundt omkring i vores lille land. Måske man et par gange i løbet af livet skulle skifte den forjagede hverdag ud med, at gå ned i tid på arbejdet og dyrke nærvær med sine elskede og naturen og skifte nervepillerne ud med en potjoint... Hahahah.

Og man kan sagtens være stresset uden at have voldsomt travlt - hvilket for mange pårørende til en stress'patient', nok vil forekomme som det største paradoks. Denne her video forklarer rigtig godt hvad der sker ved længerevarende stress.

Pas på dig selv! Mærk efter! Vær nær! Prioriter "rigtigt"! Giv dit barn en fridag i ny og næ! Giv dig selv en fridag i ny og næ! Tal om de punkter du føler dig utilstrækkelig på! Bed om hjælp! Meditér! Brug naturen! Spis sundt! Motioner! Dyrk sex! Rejs! Arbejd med glæde og ihærdighed! Sig til og fra! Del komplimenter og ros ud! Hjælp din nabo! Husk at kramme...

Hippie hilsner:)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments