Jeg har lige downloaded denne app. Jeg glæder mig til at prøve den.. Har i hørt om den? Ellers kan i læse lidt om den her..

Tidligere på ugen launchede den nye danskproducerede hypnose app HelloMind, og på mindre end 24 timer senere, lagde app'en sig nr. 1 for gratis apps i den danske app store. Det betyder, at HelloMind på rekordtid har overhalet den ultra hypede Pokémon GO på listen over mest downloadede gratis apps i Danmark.

HelloMind er en nyudviklet dansk app, der tilbyder hypnose-behandlinger for lidelser og problemer som stress, angst, lavt selvværd, søvnproblemer og overspisning. Otte ud af ti danskere er belastet af de psykiske tilstande. 'HelloMind' tilbyder en anderledes men effektiv vej, til at bryde de negative mønstre og opnå en større livskvalitet. En selvhjælps app, hvor man kan vælge i menuen hvad din 'bekymring' eller tilstand er, læne sig tilbageog tage 10 X 30 sessioner, som lydfil på mobilen.

HelloMind kombinerer Danmarks førende hypnoterapeut, Jacob Strachottas, banebrydende metode, Result Driven Hypnosis, med en elegant og brugervenlig flade på mobilen. App’en henvender sig til alle, der ønsker en forandring i livet, og som gerne selv vil styre hvor og hvornår.

Med hypnose app’en HelloMind på mobilen bliver det nu lettere at slippe af med fobien og den dårlige vane. Hypnoterapi, og især Jacob Strachottas teknik kaldet Result Driven Hypnosis (RDH), har vist sig at være en effektiv metode til at bryde negative mønstre og afhjælpe mentale blokeringer. Hvor effektiv hypnose er underbygget af en helt ny videnskabelig undersøgelse fra Stanford University i USA, som viser, at de områder i hjernen, der aktiveres under hypnose, øger koncentrationen, den kropslige og følelsesmæssig kontrol og graden af selvbevidsthed.

HelloMind tager hypnoterapien skridtet videre ved at gøre behandlingsformen let tilgængelig for alle. Med sit lækre og enkle design, tilbyder app'en en metode til ved egen hjælp at tage hånd om sit mentale velvære, uden at det koster en formue. De 250 specifikke hypnoseforløb retter sig mod udbredte lidelser som stress, søvnproblemer, overvægt, mindreværd, eksamensangst og fobier, mens en række Boosters går direkte ind og styrker lytterens selvværd, sundhed, motivation og livsglæde. Hver session varer 30 minutter, hvor brugeren bliver guidet frem mod det ønskede mål.

“Vores metode RDH - Result Driven Hypnosis, er effektiv, fordi den arbejder med at afdække den grundlæggende årsag til brugerens problem, hvorefter brugeren reelt selv løser problemet. Jo færre ting, man skal forholde sig til, desto dybere bliver koncentrationen. Gennem app’en tager man behandleren ud af ligningen, så brugeren kun skal koncentrere sig om sin behandling. Derudover kan man anvende den præcis når man har lyst,” fortæller Jacob Strachotta.

HelloMind bygger på Jacob Strachottas serie af hypnose app's fra 2008, der tilsammen har være downloadet mere end 2,5 mio. gange. Med udgangspunkt i erfaringerne herfra er alle forløb blevet redesignet og videreudviklet til en enkelt platform, HelloMind, der gør behandlingen af de mange forskelligartede problemer let tilgængelig for alle.

Dr. Dimitrios Tsivrikos, psykolog på University College i London, siger:

"Having recommended HelloMind to a range of my clients, I am confident to say that it has the power to change one’s life. HelloMind democratizes therapy for all. An app that will empower every single user to fight their anxieties and live their lives to the full.”

Udviklingen af HelloMind er foregået i samarbejde med de nye partnere, Per Zachariassen og Henrik Hancke Nielsen, som har redesignet app’en, så den nu fremstår med et moderne look og en forbedret brugergrænseflade. Målet for de to investorer, som begge har mere end 25 års erfaring med kommunikation og branding fra tv-verdenen, har været at åbne danskernes øjne for app’ens store sundhedsskabende potentiale:

“Indtil videre er mobil-teknologien primært blevet brugt til at kommunikere med, og der findes ikke mange apps, som direkte går ind og styrker vores sind og får os til at føle os stærkere.” udtaler Per Zachariassen.

Henrik Hancke Nielsen, som selv er certificeret hypnoterapeut tilføjer:

”Af egen erfaring ved jeg, hvor effektivt et værktøj hypnose er til at opnå den forandring, du ønsker i livet, og det system Jacob har udviklet er helt unikt. Med HelloMind på telefonen er det første skridt taget til aktivt at gøre noget godt for dig selv, og du kan gøre det hvor og hvornår, det passer dig. Det åbner helt nye muligheder for at styrke den mentale sundhed i Danmark. Den udvikling vil vi gerne være en del af.”

*HelloMind er tilgængelig i Apples App Store til iPhone og iPad

*HelloMind tilbyder ca. 250 forskellige og specifikke hypnosebehandlinger og Boosters.

*Hvert behandlingsforløb består af 10 sessioner, hvor brugeren bliver guidet mod det ønskede mål.

*En session varer ca. 30 minutter.

*HelloMind kan hentes på både dansk og engelsk.

*Alle forløb er udviklet af Jacob Strachotta, som også har indtalt de danske forløb.

Læs mere på hellomind.com

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments