SPONSORERET

Jeg er jo mor til mine to dejlige drenge, Sean på 8 1/2år og Dexter på 1 1/2 år... Når man bliver mor for anden gang, så tager man nok det hele lidt mere stille og roligt, fordi man mere eller mindre har prøvet det hele før. Man er allerede mor, og det er ikke første gang man står foran en eller anden udfordring som man ikke ved hvordan man skal håndtere. Ser man bort fra mine to drenges personligheder, så har jeg nærmest været igennem det samme med dem begge to. Så da Dexter viste tegn på tør hud - som hurtigt kunne udvikle sig til eksem, nåede jeg at behandle det. Det er jeg virkelig glad for at jeg kunne tage i opløbet.

Jeg ved ikke om i kender til Atopisk eksem - også kaldet atopisk dermatitis, astmaeksem eller børneeksem. Men i kender sikkert tilstanden hvis i har et barn, hvor deres hud klør, bliver tør, og hvor det nemt kan udvikle sig med infektion. Eksemet opstår som et rødt udslæt, hævelse, nogle gange med blærer. Det varierer fra små områder med let kløe, til store hudområder med intens kløe.

Atopisk eksem er den hyppigste kroniske børnesygdom i Danmark og rammer 20%*af alle børn. (Kilde: Atopisk Eksemforening) Det er en delvis arvelig sygdom, som ikke kan kureres, men kun lindres. 90% af sygdomstilfældene udvikles hos børninden for de første leveuger og frem til 4 års alderen, derfor kaldes sygdommenofte børneeksem. Hos de fleste børn forsvinder sygdommen inden 12 års alderen. Og heldigvis for det! For mens det står på, er det virkelig ikke særlig rart. Forestil dig store myggestik, og den kløende følelse konstant, hvor det eneste du har lyst til er at klø men ikke må - fordi det kun - som vi alle ved - forværrer situationen. Og for et barn, som ikke kan gøre andet end at handle på en følelse er det ret nemt at komme ind i en ond ”kløecirkel”. Jo mere man klør, desto mere blusser eksemet op, og der kan let gå hul på huden, som danner sår.


Anyways, jeg fik denne mulighed at lave et sponsoreret indlæg, på disse uundværlige produkter, som vi har afprøvet herhjemme. Det ser jeg som en total som en win/win!! For produkterne hjælper drengenes tørre hud.
Det er meget vigtigt, at jeg får smurt dem ind efter bad, ellers får de tør hud, der begynder at klø, blusser op og bliver rødt. Da Sean var yngre tog jeg ham til lægen med det, men de rådede mig til at forebygge det, ved at smøre ham ind dagligt.

EXOMEGA har lavet en havrebaseret plejeserie , som er specialserien til atopisk, tør og irriteret hud, som hedder A-Derma Exomega, Det er det første dermo-kosmetiske produkt med effekt på alle parametre for tør hud og atopisk eksem:

- Virker kløestillende
- Hæmmer inflammation
- Genopbygger hudbarrieren og hudens naturlige forsvar
- Øger hudens fugtindhold

A-Derma Exomega har en effektiv virkning og er baseret på en naturlig aktiv ingrediens: havre. Havre har siden oldtiden været kendt for at beskytte og pleje huden. Og nu bliver det lidt teknisk, men til alle de interesseret mødre som gerne vil vide mere så læs med her: Exomega kombinerer Rhealba® Havrekims antiinflammatoriske og immunregulerende virkning med Filaxerine®, der består af 10-HDA og Omega 6 fedtsyre. 10-HDA fremmer syntesen af filaggrin og ceramider, som er en mangelvare hos børn og voksne med meget tør hud og atopisk eksem. 10-HDA og Omega 6 fedtsyre komplementerer hinanden ved hudens genopbygning og forstærker hudbarrieren, så den beskyttes mod påvirkninger udefra. Exomegas fugtgivende egenskaber gør produkterne særligt velegnede til forebyggelse og pleje af meget tør og atopisk hud.Før jeg brugte A-DERMA serien fra Exomega, sørgede jeg altid for at drengene blev smurt godt ind, uden tilsætningstoffer, parabener eller parfume. Jeg har prøvet lidt af hvert når det kommer til produkter, og er virkelig glad for Exomegas serie. Its a keeper;) Det vigtigste er at huden holdes fugtet, gerne hver morgen og hver aften -  især i de måneder hvor solen er på sit højeste og i de koldeste vinter-måneder. 

KONKURRENCE

Kunne du tænke dig at være med i lodtrækningen om et års forbrug af Exomega's produkter, så kan du deltage i deres konkurrence på A-Dermas sociale medier. Det eneste du skal gøre er at uploade et billede på deres Facebook side eller via Instagram: @adermadanmark med hashtag #minhverdagmedexomega – Konkurrencen slutter d. 31. oktober 2016.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments