Jeg går ind i uge 34 imorgen, så lillebrors ankomst nærmer sig med raske skridt. Vi glæder os selvsagt herhjemme. Jeg glæder mig også til ikke at kalde ham Lillebror mere, men vi har en rimelig stor udfordring - vi er i øst og vest mht. navne og kan slet ikke blive enige.

Inden Sean kom til verden, havde jeg skrevet tre navne ned, som valget stod mellem. Jeg kan ikke huske de tre navne nu, men Sean stod ikke på den liste. Og da jeg så så ham første gang, slog det mig pludselig, at navnet Sean passede perfekt til ham. Jeg havde absolut ingen tvivl i mig, om at det var det helt rigtige navn til ham. Det kom til mig ud af det blå og var så selvfølgeligt, at sådan blev det bare.

Forskellen fra dengang og til nu, ligger i at nu har jeg en kæreste der har en stærk mening om det her. Det havde Frederik ikke. For ham var det bare vigtigt at Sean kom til at bære hans efternavn, hvilket var fint med mig, da jeg aldrig har haft et udpræget nært forhold til mit 'eksotiske' efternavn Sørensen. Så lyder Fetterlein sgu da lidt bedre, ik? - uanset hvor mange sjove sange der er blevet skrevet siden, hvor navnet figurerer. Sean har det ligesom Fetterlein på den fedeste måde... Hahahah.Nåmn, nu gælder det altså søn nummer to og som jeg skrev før, står jeg denne gang i en helt anden situation. Det betyder rigtig meget for min kæreste at efternavnet er hans - og igen, Sørensen er ikke vigtigt, så det er all good. Men kunne han så måske ikke liiiiige lade mig komme til mht. fornavnet, hva? Det er sgu da ikke min skyld jeg har et kedeligt efternavn, så jeg synes ikke jeg skal straffes på den konto, ved ikke at få lov at bestemme det ene navn.For mig er det vigtigt at mine børn ikke har navne der figurerer på top 50 listen over de mest populære navne. Det er også vigtigt for mig at det ikke er alt for "type bestemt". Og med de fleste af de navne min kæreste foreslår, får jeg billeder af præcis dét.Nu er det ikke fordi det skal være sådan enormt specielt, bare for at være det - "Se mig, mine børn hedder noget enormt specielt", men jeg synes nu det er meget fedt at vores søn ikke bare bliver nr. 5 ovre i klassen med det samme navn. Jeg er endnu ikke stødt på en anden dreng på Seans alder, der hedder det samme - og det kan jeg altså meget godt lide.Mine kæreste foreslår nogen smukke navne, men det er de der über populære navne (især her i Nordsjælland hvor vi bor) og vores søn bliver bare store-, eller lille Alexander, eller Alexander D og det synes jeg bare er for kedeligt. Sorry, men det synes jeg altså ;)

Min kærestes forslag til navne er sådan noget som: Konrad, Alexander, Victor o.lign., som jeg ærlig talt synes er lidt kedelige, og alt for pææææne - altså til vores barn (så no offence til alle jer skønne unger der hedder det nu, som sagt synes jeg det er nogen smukke navne)

Sean og jeg er vilde med navnet Adrian - og det er min min kæreste selvfølgelig overhovedet ikke er med på.

Det er desværre sådan at vi slet, slet ikke kan blive enige herhjemme;) Forhandlingerne er gået totalt i hårdknude. Han hedder Lillebror - og lige nu frygter jeg, at det vil han blive ved med.Vi er meget langt fra hinanden i det her, og jeg tror ikke vi er det eneste par der har stået i denne situation.Har i gode idéer til navne, så må i meget gerne komme med jeres input, for jeg kunne godt bruge lidt inspiration her. Måske der blandt jeres forslag fandtes det helt rigtige kompromis, som både min kæreste og jeg kan lide. Jeg ville blive ekstremt glad hvis I gad skrive jeres forslag her under indlægget. Det gælder Lillebror's fremtid. Han kommer aldrig til at få en kæreste hvis han bliver ved med at hedde det;)

Af Saseline

Se 4d scanningsbilleder af lillebror her

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments