sponsoreret

Jeg har som mange andre, farvet og tonet mit hår en stor del i min levetid, gået igennem 2 graviditeter, og resultatet er at jeg flere gange har haft perioder nu, hvor mit hår bare stopper med at gro. Det knækker, jeg får tør hovedbund, og så fælder jeg også mere! Ikke så lækkert nej - for mig er der så meget kvindelighed i mit hår. Det betyder noget for mig at have et sundt hår, og derfor går jeg også op i at holde det. - Og når jeg så endelig prioriterer håret, kommer der også de gode perioder - ligesom nu - hvor mit hår føles sundt, langt og fyldigt. Den der følelse hvor jeg ikke behøver gør så skide meget for at det bare falder naturligt og lækkert. Og det er på trods af at jeg er i mere eller mindre direkte sol hele tiden, og ikke har haft meget tid til selvforplejning. Men der er en god grund til det....

Jeg har i samarbejde med Hairlust fået lov til at prøve deres Hair Growth Hair Gummies i den sidste måned nu, og jeg ville lige dele min oplevelse med jer.

HairLust er først og fremmest, fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rig på ingredienser så du kan få langt hår meget hurtigere. De aktive ingredienser består bl.a af Biotin, kollagen, B-vitamin, Aminosyre og Silica. Hvad de lige præcist gør for at hårvæksten bliver så powerfuld kan du læse mere om her , og med en hel rigtig mængde af blandingen, sætter du gang og giver næring til håret. Det vokser ikke kun hurtigere, men bliver fyldigere, giver håret mere glans, og virker bare sundere. HairLust er dansk og banebrydende inden for deres felt, og løser mange problemer associeret med hårtab hos kvinder.

Jeg kan varmt anbefale de små vingummi til at sætte skub i hårvæksten, de er også egnet til vegetarer, allergikere og folk, som ikke kan lide at sluge piller ligesom mig. Gummies er både lækre og smager (måske lidt for) godt!
Mine drenge så dem og ville bare smage dem, for de troede det var rigtige vingummier - og så smagte de dem, og ville have mere!! Nu vokser deres hår temmelig hurtigt, så jeg har været nødt til at gemme dem væk, så de ikke spiser dem mens jeg ikke opdager det.

Rabatkode ved betaling skriv: saszeline10 - den giver 10% rabat

Fordele med HairLust vitaminer:

- Plejer håret inde fra. Ligesom med smuk hud, er det hvad organerne får indefra. Så det er vigtigt at de får den rigtige næring for at kunne gro.

- Giver sundere og fyldigere hår med større volume

. Forebygger knækket hår.

- Man kan se resultatet efter 2-3 uger.

- HairLust er de kraftigste hår piller på markedet. ( Det er en MEGET god ting når det kommer til vækst af håret)

- Indeholder kun naturlige ingredienser

Køb HairLust Hair Gummies lige her

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments