#sponsoreret


Der findes efterhånden så mange produkter på markedet, så jeg kan godt forstå at det for nogen kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilket produkt som er bedst at bruge. Grunden til jeg har valgt at bruge HairLust produkter er bl.a fordi at jeg først og fremmest har haft virkelig gode resultater, men inden jeg vidste om de virkede, var mit fokus på hvad produkterne indeholdt. Dem som kender mig, og som læser med her, ved hvor meget jeg går op i, om de ingredienser jeg vælger at bruge på min hud eller i mit hår, er naturlige og uden kemiske stoffer.

I sidste uge skrev jeg om hvordan jeg har spist vitaminer til håret, den sidste måned, som hjælper med at få håret til at vokse hurtigere, og sammen med dem, har jeg nemlig også haft behandlet håret, med denne lækre hårmaske Hair Growth & Hair protection fra HairLust.

Det er vigtigt at pleje håret med en hårmaske, så det kan holde sig så sundt som muligt. Lige præcis denne hårmaske er den bedste blanding af essentielle antioxidanter, proteiner og vitaminer fra bær og eksotiske olier. Den beskytter og genopretter nemlig beskadiget håret, og hjælper håret fra rod til spids.

HairLust Hair Mask fremmer blodcirkulationen til hårrødderne, så håret får de vitaminer og næringsstoffer, som det har brug for, for at vokse sig hurtigere og længere.

HairLust hair mask har virkelig været effektiv på mit hår, som har været træt og ødelagt af bl.a solens stråler. Jeg har f.eks ikke været til frisøren siden jeg flyttede fra Danmark, så det er endnu vigtigere for mig nu, at vedligeholde det, og give det den rigtige næring, så det holder sig sundt. Hårmasken er i øvrigt nomineret i Costumes Skønhedsfavoritter 2017 under kategorien 'bedste vildtvoksende lokker, hvor vinderen bliver fundet her i novemver.

HairLust bruger kun naturlige ingredienser.

I Hairlust Hairmask, er en af de vigtigste ingredienser, Vindruekerne ekstrakt, som er kendt for sine hårvækstfremmende fordele. Vindruekerneekstrakt bidrager til at stimulere ny sund hårvækst gennem undertrykkelsen af hormonet DHT, som er kendt for at påvirke en sund hårvækst cyklus. Det er en fantastisk olie til netop håret, og er en kraftfuld antioxidant med hydrerende og plejende egenskaber. De positive resultater er mere glans, styrke og blødhed til tørt og stresset hår. Man forebygger at håret knækker og spidserne spalter.

En anden vigtig ingrediens er passionfrugt olie, også kaldet ”Maracuja” og er en vigtig kilde til Vitamin A og C, essentielle fedtsyrer, kobber, magnesium og calcium. Passionsfrugt olien vedligeholder en sund fugtighedsbalance i håret, og hjælper ligeledes med at beskytte håret for miljømæssige stressfaktorer.

Den sidste naturlige ingrediens som er vigtig at nævne er Citrusfrugt olie, som er er rig på enzymer, antioxidanter, vitamin A, B, C, magnesium, jern, calcium, kalium og andre mineraler, som bekæmper de frie radikaler, der forårsager cellulære skader i håret. Citrusfrugt olien i HairLust hårkur hjælper med at styrke håret og bidrager til en sund og hydreret hovedbund.

HairLust hårkuren er nem at anvende og kan anvendes på 2 måder.

1. Anvend hårmasken som en leave-in kur, som påføres jævnt i nyvasket, håndklædetørt hår. Hårmasken skylles ikke ud. ( Jeg har f.eks gjort det efter bad, inden sengetid)

2. Anvendes som en almindelig hårkur. Påføres på vasket og håndklædetørret hår. Massér en passende mængde ind, og lad den sidde 10-20 minutter og skyl derefter håret med koldt vand.

Sørg for at sprede hårmasken jævnt i hele dit hår og massér produktet ind fra rødderne til spidserne og kør fingrene gennem håret som en kam.


Få 10% ved køb af produkter fra Hairlust ved at bruge koden saszeline10

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments