sponsoreret

GoodieBox har gjort det igen - det som de er aller bedst til - de har nemlig håndplukket de lækreste og bedste produkter til årstiden, til alle os GoodieBox Lovers.

De har valgt produkter fra forskellige brands, som er bevidste i deres produktion og udvalg af ingredienser - noget, som flere og flere skønhedsforbrugere efterspørger, ligesom jeg selv gør. Boksens design er både girly og minimalistisk. Denne her boks, er en Limited Edition boks, der skal minde os om, at lyset og blomsterne er på vej. YAAAAAAy we like it alot!

Spring Edition indeholder hele 8 full size beauty-favoritter og selvom boksen kun blev lanceret d. 1. maj, var efterspørgslen så stor, at den blev udsolgt dagen efter 😊

Men sådan er det med de Limited Edition bokse ! Man skal være hurtig, og tilmelde sig så man sikre sig at modtage den næste gang. Hvis man skal nå at få fat i en boks, så ved jeg de stadig har en anden Limited Edition boks tilgængelig - nemlig The Man Box, - den har jeg foræret min kæreste, fordi jeg ikke er så vild med at han går og nupper mine produkter, haha.... Derudover er den skræddersyet til en mand, og det ved jeg mænd godt kan lide. Goodiebox har flere Limited Edition bokse i støbeskeen, så meld dig til deres nyhedsbrev på hjemmesiden, og så vil man som en af de første modtage eksklusive nyheder og tilbud fra dem.

GOODIEBOX Limited Edition 'Spring Edition' indeholder:

WELEDA: Eau Naturelle parfumée 'Jardin de vie Rose', vejl. udsalgspris 239 kr. for 50 ml.
AVÉNE: Tolérance Mask, vejl. udsalgspris 79 kr. for 50 ml.
TROMBORG: Eyeshadow 'Fairy', vejl. udsalgspris 160 kr. for 3,4 g.
BALANCE ME: Instant Lift Pore Minimiser, vejl. udsalgspris 200 kr. for 15 ml.
SARD KOPENHAGEN: Aromatic Hand Cream Therapy, vejl. udsalgspris 129 kr. for 75 ml.
SUKI: Exfoliate Foaming Cleanser, vejl. udsalgspris 89 kr. for 30 ml.
NAILSINC: Nailpure 6 Free 'London Court', vejl. udsalgspris 145 kr. for 14 ml.
MIQURA: Peel Me Facial Tips, vejl. udsalgspris 25 kr. for 2 stk.

Boksen blev solgt for 249 kr. inkl. fragt, men havde en værdi på hele 1130 kr.

Jeg har fået lov til at udlodde 3x3 måneders abonnement med Goodiebox, alt hvad du skal gøre for at deltage er at følge Goodiebox på Instagram - og kommentere nedenfor så jeg kan se du har deltaget. Jeg trækker 3 vindere i næste uge❣️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments