Så er der igen FashionWeek i København, og jeg som altid deltager til både shows, messe og events sammen med min dejlige veninde Szhirley... Første show vi så var Designers Nest på Hotel D'Angleterre. Det er altid et interessant og anderledes show, da det er den internationale platform for nye talenter i Norden . Designers Nest blev oprettet i 2003 som en professionel og international platform for nordisk design kandidater. Formålet er at afdække og fremme up-and-coming skandinaviske designere til globale købere, designere, medier og trendsættere, der besøger den halvårlige modemesse, således konsolidere og udvide Danmark som en mode nation. Designernes Nest Award vinderen modtager en kontantpræmie på 50.000,00 - og det hjælper dem rigtig godt på vej i modebranchen.

Der var nogle rigtig spændende designs i år, elsker når nye talenter får lov til at udfolde deres kreativitet. Tillykke til REEA MARIA PELTOLA som vandt Designers Nest i år;)

Lige efter show havde jeg et hurtigt møde på STAY for derefter at køre direkte ind til Aftenshowet, hvor jeg deltog i aftenens panel i temaet om Børns forbrug af Tablets, og hvordan jeg har det med mine egne børns forbrug af IPads. Jeg har et meget afslappet forhold til IPads, fordi jeg syntes meget det er en balancegang, om hvor meget Sean og Dexter får lov at bruge dem. Sean bruger sin iPad til at lave youtube fodbold videoer og med Dexter bruger jeg den nogle gange til at aflede ham f.eks når vi spiser mad hvis ikke jeg kan få noget i ham!! Ja det gør jeg altså, ved godt der muligvis er nogle som tænker 'Say what?' - men hvis han spiser godt, sover han langt bedre end hvis han vågner flere gange om natten pga sult...

Efter Aftenshowet tog jeg videre til Oh! BY KOPENHAGEN FUR show som blev holdt i brøndsalen på Frederiksberg. Det var er anderledes - men rigtig fedt show - da det kunstnerisk og visuelt var anderledes. I kan se noget af showet her i videoen jeg fik filmet derfra.

Her får i lige et billede af Szhirley og jeg. Szhirley så alt for lækker ud i hendes læder heldragt fra Rabens Saloner og frynsestøvler fra Gardenia . Jeg har en pels på fra Ifur Copenhagen , taske fra Celine, leggings fra Zara og støvler fra Bianco;)

Sov godt nåri kommer til det folkens, jeg smutter hjem på hovedet i seng. Imorgen venter sig endnu en lang dag fyldt med shows, events og messen i Bella Centeret;)

Natant peeps <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments