Sponsoreret

Sommersæsonen går og venter sig her i Danmark - solen titter dagligt frem, men syntes dog strandvejret gemmer på sig lidt endnu! Men men men, til alle jer heldige, som allerede befinder sig i varmen, eller inden længe hopper på et fly sydpå, betyder det snart, solrige dage med strand, bikini og solbadning. Åhhh jeg er sååå jaloux. Jeg går og glæder mig, men vi rejser først til Barcelona om et par uger - og det bliver begrænset med solbadning og strandhygge, men mere om at beslutte sig for en kommende bolig.

Jeg krydser fingre for at strandvejret i Danmark snart for alvor snart melder sin ankomst. Sommeren er bare årets dejligste sæson - i hvertfald i mine øjne - og en virkelig dejlig tid at nyde, - men røde knopper og indgroede hår kan være med til at begrænse lysten til at vise sig frem i badetøj. For der er da bare ikke noget værre end et udslæt!

Jeg har testet denne serie fra RFSU den sidste måneds tid, og nu står disse 3 produkter, som fast beauty-rutine ude under bruseren. RFSU's anerkendte Intim Shaving serie fokuserer på de følsomme intimområder, og hjælper med at opnå fine resultater efter barbering, så vi kan nyde sommer og sol, uden at bekymre sig om røde knopper. Jeg syntes alle produkterne er rigtig gode, og supplere hinanden godt. De er både effektive og så er priserne også i den rigtige gode ende på ca 49kr stk!

RFSU's intimserie består bl.a af:

Easy Shave Gel skaber en god glideeffekt på huden og gør arbejdet nemmere for skraberen. Easy Shave Gel modvirker irritation og efterlader huden silkeblød. Gelen er gennemsigtig, så man kan se præcis hvor man barberer sig og undgå rifter og indgroede hår.

Cooling Balm påføres efter barberingen og fungerer som en kølende after shave. Cooling Balm lukker porerne efter barber- ing og mindsker hudirritation og røde knopper, samtidig med at den er fri for parabener.

Ingrown Hair Cream er en eksfolierende creme med frugtsyrer, som modvirker indgroede hår. Cremen skal bruges mellembarberinger og skal ikke skylles af efterfølgende. Bør ikke anvendes, hvis man er allergisk for AHA-syre

Alle produkter er både milde og skånsomme for en følsom hud. Produkterne fugter og plejer huden, så man ikke tørre helt ud og hjælper før, under og efter barberingen, så du kan opnå det bedste resultat.

Serien er primært henvendt til intimområderne, men kan sagtens benyttes til barbering og pleje af alle andre områder på kroppen. En rigtig god serie, som jeg varmt kan anbefale jer <3

RFSU Intim Shaving serien er gynækologisk og dermatologisk testet, og forhandles hos Matas, Bilka og Føtex

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments