Første gang jeg kastede mig ud i at få lavet hairstrokes af Majken Villefrance tilbage i September ( LÆS OM DET HER) - og jeg var selvfølgelig lidt nervøs ved tanken om at få lavet permanet makeup. Men jeg har simpelthen været så glad for det; for det betyder at jeg ikke behøver at tænke på makeup i hverdagen. Jeg snyder på den gode måde, med øjenbryn og vipper - og det gør det meget nemmere for mig at komme ud af døren om morgenen - uden at se alt for træt ud😊

Igår var jeg forbi et par timer for at få touchet op i farve så det bliver vedligeholdt. Er det ikk bare blevet pænt? Jeg er så glad for det. Hun er SÅ dygtig Majken, og jeg føler mig virkelig tryg ved at det netop er hende som laver det på mig.

Mine smukke lange vipper er lavet af Pernille fra Eys.dk - uden tvivl en af Danmarks bedste når det kommer til vipper med et fint naturligt look. Pernille var den aller første som nogensinde lavede mine vipper, flere år tilbage og jeg kommer stadig trofast til hendes klinik inde i byen fordi hun virkelig laver det så flot og lige som jeg ønsker det - at det ser naturligt ud, uden at kunne fornemme det er falske påsatte vipper i tykkelse eller klump fra limen ( ting jeg bemærker ofte når andre har vipper på)

I tried the hairstrokes for the first time back in September, and it was now time to have a touch up. I've been so happy for the results - even though I was kinda paranoid about It before hand - but now I can't imagine living without. It's just so easy. Brows and lashes fixed so I don't need to wear makeup on a everyday basis.

Majken Villefrance did my hair strokes on my brows and Pernille from Eys.dk always do my lashes - they are both the best in their field and I'm happy I get to go there and that they make time for me always 🙏

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments