Alle mummys som har børn i folkeskole kender denne irriterende udfordring som altid vender tilbage igen og igen - og som vi ikke kan gøre særlig meget ved.
De små irriterende ulækre lus som campere i håret - specielt i de koldere måneder. Når først en af børnene fra klassen har dem, så er det som om det aldrig stopper. Jeg har i de sidste 14dage været nødt til at give Sean 3 omgange lusekur i håret. Og æggene sidder stadig fast, selvom man bruger en lusekæmmer. Men men men... Der findes et godt og nemt tip som min veninde Nicci Welsh viste mig idag. Hvis du - ligesom jeg - er TRÆT af at finkæmme håret igen og igen, for så at finde ud af 14 dage senere at nogle æg overlevede og ens barn igen sidder klør i håret non stop....!!! Det jo heller ikk fordi det luseshampoo er helt billigt vel!?

Anyways, for at komme af med de lus skal du:

Først bruger du selvfølgelig luseshampoo i håret. Derefter tørre du det, og fin kæmmer det. Del så håret op i små sektioner. Find glattejernet frem, og glat håret helt fra bunden ud til spidsen. Det tager måske lidt tid, men så får du hver enkelt æg og (måske de overlevende) lus ud af håret. Når du bruger den høje varme på håret, dør æg og lus, og så falder de ud og sætter sig ikke fast i håret. Men du skal stadig altid først bruge luseshampoo. Det er det værd, og man kan evt sende en besked ud - og aftale med de andre forældre - i klassen om at alle gør det over samme weekend, for at alle vender retur mandag morgen - med lusefri hovedbund:)

Jeg har det personligt lidt stramt med de lus, så det ville være såååå fantastisk at blive fri for dem. Del meget gerne tippet med andre😍

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments