SPONSORERET

Savner du lidt erotisk spænding og fantasi, så skal du læse bogen 'Absolutte Beginners' der udkom idag . En fræk og morsom kærlighedshistorie om universitetsprofessoren Stephen Worthington, der er kørt lidt surt i tilværelsen med en kedelig hverdag, men som pludselig bliver forført af en ung, sexet kvindelig studerende Miss Wilde, som samtidig også provokerer noget i ham fordi hun er grov i munden, svarer igen og er utrolig øretæveindbydende...

Normalt er manden i en erotisk novelle, den stærke, dominerende og forførende type. Men jeg kan faktisk godt lide at rollerne er omvendt i denne her fortælling.
Her er det den unge studine som er læren i sengen, og den nørdede professor der nu sidder som elev på skolebænken, men som hurtigt viser sig til at være flittig - og fræk!
En ting som jeg syntes er fedt og anderledes, er at det er skrevet ud fra hans perspektiv. De ord som kommer ud af munden på ham i forhold til de ting han tænker. Det sjovt, og jeg hørte mig selv bryde højlydt ud i en latter. Det som om man får en lille smagsprøve på hvordan det også foregår inde i hovedet på mænd nogle gange.


D
et er erotik. Og det er sgu god erotik! Med et plot. Og et klimaks, jeg ikke så komme indtil sidste sekund😝 Bogen var sjov, forfriskende og underholdende som jeg læste på 4 timer, for da jeg først gik igang, var den svær at lægge fra mig!! Glæder mig allerede til at læse den næste bog 'Absolute Lovers' som også er i handlen idag


Køb bogen ABSOLUTE BEGINNERS her

SJ Hooks er dansk og bor i Odense, men skriver på engelsk og har efterhånden slået sit navn fast som en af de helt store forfattere af erotisk kærlighedslitteratur.

Det hele startede - præcis som EL James, forfatteren til Fifty Shades of Grey - på en hjemmeside for fanfiction, hvor SJ Hooks under navnet SheViking begyndte at skrive erotiske kærlighedshistorier baseret på Twilight-romanerne. Som studerende og enlig mor til 2 skrev hun historierne på sin bærbare hjemme i sofaen i Odense og uploadede historien et kapitel ad gangen - ofte flere om ugen. Læserskaren voksede, SJ Hooks fik sine egne fans og følgere, og snart fik et amerikansk forlag øjnene op for hendes populære historier. Nu er de endelig udkommet på dansk.

God læsning

XOXO
Saszeline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments