sponseret

Jeg har gået og talt dage til Idag. Ja det lyder sjovt, men det har jeg. Jeg har psyket mig selv og samtidig også både frygtet og set frem til Idag. For nu må det være. Nu skal ændringen ske!

Jeg har sat mig for at holde op med at ryge. Nu må tiden simpelthen være og jeg skal stoppe med de cigaretter. Jeg har ikke flere undskyldninger for ikke at stoppe længere. Rygestoppet er mit personlige valg - og jeg har selvfølgelig flere årsager til hvorfor jeg gerne vil stoppe, det siger sig selv. Jeg har tidligere haft stoppet ved begge mine graviditeter, jeg var bare dum nok til at starte da jeg var færdig med at amme. Nu er der gået for mange år, hvor rygning har været en del af mit liv, og de dumme undskyldninger holder bare ikke længere. De siger det tager i gennemsnit en ryger 5 forsøg at stoppe - men jeg satser på at 3. gang er lykkens gang for mig - og jeg tror på det, det er det vigtigste. Mit rygestop er et personligt valg - og det skal det være - ellers kommer jeg aldrig til at holde det.

Jeg har lavet mig selv en lille liste over hvorfor jeg skal stoppe, hvis nu jeg kommer til at glemme det her den første uge, når jeg har svært ved at holde udfordringen;

1. Mit helbred - det giver altså bare ikke nogen mening, at jeg træner og træner, og spiser sundt, hvis jeg ikke kan flytte mig og få mere ud af træningen, fordi de cigaretter holder mig tilbage fra det.

2. Mine børn --> nok aller mest min store dreng Sean. Han er kommet i den alder hvor han er bevidst omkring hvad rygning gør ved en. Han læser cigaret pakkerne, og ser at rygning slår mig ihjel. Han er påvirket af min rygning. Han bliver både ked af det, sur og frustreret. Han reagere ved at gemme, knække eller smide cigarretterne ud. Han bliver fornærmet og skuffet når jeg går udenfor, for at ryge en cigarret. Det påvirker ham tydeligvis så meget, og jeg som hans mor står nu med en skyldfølelse og dårlig samvittighed over jeg skaber de følelser inde i ham. Det kommer jo udelukkende af bekymring og kærlighed til mig. Han siger at jeg kommer til at dø før tid - og han har ret. Selvom jeg ikke ved hvad fremtiden bringer, så gør det mig intet godt at ryge.

3. De - dejlige og vigtige - sanser som både at lugte og smage bedre glæder jeg mig vildt meget til. Jeg elsker jo mad, og dem jeg kender som er holdt op med at ryge, siger de både dufter/lugter langt bedre, og mad smager meget bedre. Det bliver fedt. Jeg tænker også på hvordan det er for en ikke-ryger at lugte til en ryger. Det ikke nogen skøn lugt. Jeg husker det fra da jeg selv var røgfri.

4. Kommer kun til at trække sund luft ind, og vil ikke føle mig besværet ved det når jeg f.eks træner. Det bliver virkelig fedt at mærke i forhold til træningen, og hvor langt mere jeg kan rykke. Jeg elsker at løbetræne, så jeg tror min kondition bliver meget bedre.


Jeg starter fra idag #enugeudfordring - og jeg opfordrer dig som også gerne vil holde op med at deltage i udfordringen sammen med mig. Det går ud på at vi sammen skal stoppe med at ryge, og hjælpes ad den første uge som er den vigtigste og mest udfordrende at komme igennem. Undersøgelse viser att man kan 9 x så stor chance for at gennemføre et endeligt rygestop, hvis vi holder den første uge - Uanset om vi anvender nikotinlægemiddel eller ej. Jeg tager del i kampagnen og støtter op i #enugeudfordring - og du kan læse mere info, få rådgivning til dit rygestop her på www.nicorette.dk/udfordringen

Jeg tager alle midler i brug, for jeg ved det bliver svært den første uge. Jeg har både købt Nicorette Cooldrops , og Nicorette Quickmist - Hvis du tænker at gøre det samme, så husk at læse indlægssedlen og du kan finde mere info på www.nicorette.dk/udfordringen

Jeg deltager i #enugeudfordring og tager mit første skridt mod at blive endeligt røgfri, jeg håber at hvis du står i samme situation som mig - er rygere - at du har lyst til at deltage og droppe din værste last i den første uge sammen med mig.

Bye Bye cigaretter. Jeg har hygget mig med jer, men i er ikke gode for mig længere. Nu vil jeg have kontrollen tilbage, og siger farvel...

Læs altid vejledningen. For mere information: www.nicorette.dk

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments