Jeg har mødt flere på min vej, som har bidt mærke i mit (for)navn, fordi det er anderledes og måske lidt specielt når man ikke har hørt andre hedde det samme. Historien bag mit fornavn er at mine forældre ikke kunne blive enige, og derfor blandede to navne ( Malaysisk og Dansk) så det blev til Saseline. Man kunne dengang ikke bare vælge sit fornavn frit som man kan idag, og skulle derfor søge om at få lov til at hedde det, da jeg var den første i DK som hed det. Jeg har ikke altid været glad for mit lidt 'specielle' navn, i folkeskolen vil man jo helst ikke skille sig for meget ud og derfor skrottede jeg 'Sase', og kaldte mig kun Line. Med tiden, kunne jeg pludselig godt se fordelen ved mit fulde navn. Små ting som opkald, var det altid nemmere at sige 'Hej, det er Saseline', istedet for 'Hej, det er Line' ehmm Line Sørensen, eller dengang 'Line fra SOAP'... Så jeg tog det i brug igen, og mange troede det var et påtaget navn.


Anyways, jeg har siden hen mødt nogle af de mere alternative typer - og dem som går op i numerologi - som har spurgt nysgerrigt til navnet, og nogle har endda kommenteret mit meget eksotiske efternavn Sørensen;) som passer så spot on til fornavnet, haha... Jeg har fået afvide flere gange, at det ikke havde den rigtige energi for mig... Jeg har ikke rigtig vidst hvor jeg skulle placere den information henne, da jeg ikke har tænkt mere over hvorfor, eller hvad de har ment med det. Jeg er født og døbt Saseline Sørensen. Og derfor har jeg ikke tænkt videre over, at skulle skifte mit navn. Jeg hedder hvad jeg hedder, og det kan man ikke gøre så meget ved. Eller kan man...

Her på mine senere år, har jeg været lidt mere interesseret i alt det alternative. Yes,, jeg tror på mere end himmel og jord. Jeg tror på at man kan 'give noget energi' og være med til at drive vejen for ens eget liv. Ja det lyder måske skørt for nogle, og for andre som det mest naturlige. Jeg har læst bøger som Sjælerejser, Samtaler med Gud og En ny Jord. Jeg har både fået lagt mit horoskop, været til håndlæsning, NLP og fået hypnose. Jeg ser ikke mig selv som at værende troende, men jeg er helt klart instresseret i det spirituelle og de indre rejser. Jeg tror vi alle søger noget som er større, eller 'bare' meningen med livet. Nogle vender sig til gud, andre gør ikke. Og bare lige for at fastlå, har det intet at gøre med om jeg tror på der findes 'spøgelser' og den slags.. For det er i mine øjne noget helt andet...


I sine 20'er, er 'man' normalt mere opslugt af sit eget liv, og har travlt med at realisere sig selv og det man gerne vil opnå.. I 30'erne handler det langt mere om indre værdier, venskab og familie, og de ting man søger og ønsker i livet. Man eller skal jeg sige 'jeg' - har ihvertfald åbnet op for nogle kanaler, og tænker lidt anderledes over livet, og de ting som falder i mit skød, eller som sker for mig.

Men ti
bage til dét med mit navn. Jeg havde som sagt flere gange, fået fortalt at mit navn havde en energi, som var lidt hård. Og der var en del som kunne beskrives, omkring det tal og energi som mit navn og min fødselsdags dato er. Så jeg valgte simpelthen at kigge lidt mere ind i det. Numerologi er en ældgammel videnskab om tal og vibrationer. I hvert tal og i hvert bogstav ligger der en vibration. Der findes kun ét sandt numerologisk system, det originale vibrationssystem, også kaldet oldtidens numerologi, baseret på det kaldæiske alfabet. Der er meget mere at forklare om numerologi og istedet for jeg skal til at beskrive det for jer, har jeg linket til det hvad det egentlig er helt konkret : klik her for at læse mere.


Jeg blev henvist til en numerolog som hedder Millicentt Rosamunde, - som forresten er skide dygtig - og jeg tog kontakt til hende i sommers, bookede en aftale, og besøgte hende på fyn. Vi havde en ca 2 timers lang session, hvor hun fortalte mig lidt om de ting man kan opleve, eller har en tendens til at blive udsat for, når man bærer rundt på mit tal og energi. Helt konkret husker jeg denne sætning hun sagde meget klart og tydlig: 'Du bygger noget op, for at det hele skal falde sammen og at du mister det. Mange gange uden grund eller forklaring.' Der er åbenbart en energi - beregnet ud fra mit navn som bliver til et tal som har en energi - som gør at jeg mister de ting eller de mennesker jeg har mig nær. Det kunne ikke være mere spot on. Jeg har haft mange tunge energier og tab i mit liv. Ikke fordi jeg har lidt mere end andre, men jeg har været udsat for nogle heftige situationer, hvor jeg ingen kontrol har. Jeg er ikke et offer - men vil gerne indrømme, at jeg har haft en del udfordringer, mange som der naturligt følger med i livet, og en del som måske slet ikke behøvede at være der..Om det har noget at gøre med mit navn og fødselsdato - min energi - ved jeg stadig ikke.

Da
jeg kørte til Fyn havde jeg ikke den store tro på numerologi og dens betydning, eller at jeg ville få lyst til at ændre mit navn. Men efter to timer med Millicentt, hvor vi fik snakket, og hun fik fortalt mig hvad de energier i mig stod for, fik jeg følelsen af at jeg ikke havde noget at miste. Jeg har ikke som sådan et forhold til mit navn, men samtidig er det mærkeligt at ha' heddet noget hele sit liv, til pludselig at skulle hedde et navn som jeg overhovedet ikke har et forhold til. Der blev regnet på mit tal og de energier som jeg havde brug for at få istedet for det nuværende. Du kan forresten prøve få en numerologisk vibrations udregning på dit eget navn lige her.


Nu kom udfordringen så! Jeg fik nogle papirer med en liste af godkendte fornavne og efternavne med hjem. En vigtig ting var at beholde mit fornavn. Jeg kan uanset hvad ikke hedde et andet fornavn. Det ville være for mærkeligt. Så planen var at jeg ville holde fast i mit fornavn. Med havde ikke noget imod at tilføje et mellemnavn og ændre mit efternavn.. Jeg ligner alligevel ikke en Frk. Sørensen, haha.. Nå men jeg kiggede på de A4 papirer længe, og det var alligevel sværere end hvad jeg lige troede. Fandt hurtig ud af at et helt fremmede efternavn, var meget mærkeligt at hedde alligevel. Tankerne kom selvfølgelig, om det nu overhoved havde en betydning om jeg skiftede mit navn! Gik lidt i stå med det. Men så kom min veninde og sagde noget jeg ikke havde tænkt over. Jeg havde mulighed for at tage min søns efternavn til mig, og det var helt præcis én af de navne energier som jeg havde brug for at tilføje. Okay, så hvis nu muligheden var der for at tage hans navn, og have det samme som ham, var det da oplagt. Fordi det betyder noget for mig. Istedet for at tage et fremmede efternavn. Nu var det pludselig realistisk for mig at egentlig udføre et navneskift. Men nu var det lige sådan at vi på daværende tidspunkt stoppede med at være kærester, min søn har sin fars efternavn, og vi havde besluttet os for at det var slut mellem os, og vi ville fokusere på at være gode forældre til Dexter!!!

Tiden gik, papirerne lå i en taske begravet væk, og jeg stod stadigvæk og skulle skifte det navn, hvis jeg altså havde lyst til det skulle være en positiv indflydelse for mig. I mellemtiden havde Michael og jeg har besluttet os for at vi ikke ville leve uden hinanden, og vi gerne vil vores familie - sammen...

Jeg ved jeg på et tidspunkt har haft nævnt for ham - i en slags joke - at jeg havde været hos en som havde rådet mig til at skifte mit navn. Bliver det alt for 'sten og stjerner', klapper det ned for ham, og så syntes han det for underligt 😜 Men jeg siger lidt for sjov-agtigt at jeg ville skifte mit navn, og måske var det meget passende at jeg tog hans efternavn så jeg hed det samme som min dreng. Jeg tror han tænkte jeg sagde det i sjov😝 Og så snakkede vi ikke så meget mere om det... Måske han følte jeg var ude på at han nu skulle fri til mig, haha.. Nå, men tilbage i skuffen med den tanke - igen!

Lidt tid går, og en formiddag smutter jeg ud af døren, løber en tur i skoven med min veninde. Hun spørger ind til om hvilket navn jeg havde besluttet mig for, og om vi skulle gøre noget ved det. Alt man skal bruge til at registrere et navneskift, er NEMID, og det havde jeg i tasken.. Okay tænkte jeg, der er vel aldrig en rigtig tid at man gøre det, så hvorfor ikke bare få det gjort, og så kunne hun samtidig guide mig lidt på vej..
Jeg logger ind, klikker på ændring af navn, og for at få lov til at hedde min søn og kærestes efternavn, skal han skrive under. Jeg sender ham en sms, at en mail lander i hans mailbox om lidt, og han bare skal godkende det.
​Nogle minutter efter bipper der en sms ind fra ham, med spørgsmålet om jeg ønskede at det skulle ske på denne her måde. Haha, jeg var flad af grin. Og jeg har haft mange grineture siden, omkring hvordan jeg bare har snuppet hans efternavn uden han kunne gøre så meget ved det. Jeg mener, selvfølgelig kunne han nægte mig det, men det vil han jo samtidig ikk. Han forstod godt, at det var bedre at hedde det samme som én af mine drenge, end at skulle hedde noget helt tredje... Han forstår nu bare måske ikke hvorfor det skulle ske på pga numerologi - normalt gør man det af romantiske (og personlige) årsager ved at gifte sig.
Så jeg hed altså lige for et øjeblik siden Saseline Sørensen, men det gør jeg ikke længere.. Jeg er så småt ved at vænne mig til det, selvom jeg syntes det er lidt sjovt, og lidt mærkeligt når jeg åbner Netbank og der står:

Velkommen, Saszeline Emanuelle Dreyer

Jeg glæder mig til at mærke hvordan energien i mit nye navn vil påvirke et nyt kapitel i mit liv ;) 

​Foto af Petra Kleis
@ ALL RIGHTS RESERVED 2016

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments