Jeg har for nogle måneder siden lavet nogle smykker som endelig bliver lanceret Idag:) Jubiiiiii. Det har jeg set frem til. Nu er det ikke fordi at jeg skal til at være ny smykke designer, men muligheden tilbød sig, og jeg tænkte why not!
Jeg blev faktisk også inspireret af min dejlige veninde Szhirley, og fik lyst til at lave mine egne halskæder og hoppede ud i det. I samarbejde med JewelryByAD har jeg lavet en lille kollektion som hedder EMBELLISH YOUR BODY, som betyder at 'pynte sin krop' - og hvem kan ikke li at gøre det?😜 Jeg elsker det i hvertfald, og den lille kollektion består af nogle fine vedhæng og kæder som kan købes enkeltvis og sættes samme som man nu engang har lyst.

Alle smykkerne bliver både solgt i sterling sølv 925S samt 24kt forgyldt Sterling sølv. De kan købes lige her HER.

Muslingeskallen giver mig følelsen af sommer. Fører mig tilbage til de mange gange jeg har gået barfodet i sandet, og samlet smukke sten og skaller på stranden med mine drenge. Det er for mig noget af det mest beroligende at gøre, og hjemme hos os, har vi muslinge skaller fra de forskellige strande i verden som vi har besøgt, et souvenir med mange gode minder.

Køb den HER

Vinge halskæden med små sten, står for frihed. Jeg har altid været fascineret af flyvende vinger og hvad de kan. Jeg ønsker mig selv et par som jeg kunne udstyre mig selv med, når jeg får lyst til at tage på eventyr. Frihed er en vigtig ting for mig i mit liv. Jeg har brug for følelsen af frihed, hvor der er plads til at jeg kan sprede mine vinger ud, og gøre de ting i livet som jeg drømmer om. F.eks vores kommende Barcelona eventyr;)

Du kan købe vingehalskæden HER

Lotus blomsten, også for nogen kendt som blomster arten Nelumbo nucifera, med små sten, står for et vigtigt symbol i både hinduisme og buddhisme. Den behøver dog ikke at blive båret som noget spirituelt.

Lotusplanten er en egyptisk og en indisk vandplante af åkandefamilien. Planten har en dyb esoterisk betydning. Den er hellig i både Indien og Egypten. Lotusblomsten er brugt i symbolikken fra de allerældste tider. Dels fordi den for det clairvoyante menneske ligner et chakra, dels fordi den har sin rod i dyndet (jorden, det fysiske stof eller plan), sin stængel i vandet (astralplanet) og sin blomst i luften (mentalplanet), og blomsten åbner sig i lyset fra Solen (sjælen). På den måde bliver den et symbol på menneskets liv i de tre verdener og desuden på hele evolutionen.
Køb halskæden HER

Dette fine kompas smykke, kommer også som de andre i både forgyldt og sølv. Jeg lavede det som symbol for at 'kunne finde vej'. Det mener jeg ikke bogstavligt, men mere i sit indre. Nogle gange i livet kan man komme lidt på afveje - lidt ud af kurs - og så har man brug for at finde balancen og vejviseren frem så man kan finde hjem til sin inderste kerne. Vidste du at kineserne menes at være de første, der opdagede, at magnetiske objekter har en evne til at vise absolutte retninger, og skabte de første kompasser, som de kaldte for "syd-visere". Dog blev disse kompasser primært brugt til spådomskuns frem for til navigationsformål.

Du kan købe halskæden HER

Måne og stjerne og halskæden er en 3-i-én halskæde, hvor der kan justeres i længden bagpå. Jeg har lavet den, fordi at et af mine yndlings øjeblikke og tidspunkter, er de sene nattetimer, når der er helt stille og mørkt, og jeg ligger og kigger op på himlen fyldt med en klar måne, stjerner og den stillestående bevægelse. Det giver mig så meget ro, samtidig med at det sætter et perspektiv på tingene. Har jeg noget jeg går og døjer med, er den bedste medicin at ligge mig ud en stille sommeraften, og kigge op på himlen. Det er hvad halskæden symbolisere for mig.

Find den på shoppen HER

Jeg har også lavet en kropskæde og en kæde til låret som hænger ned fra bikinien. Men jeg skal lige ha lavet billeder af dem, og så bliver den lagt på shoppen inden længe. Det er til alle jer piger, som har lyst til at udsmykke kroppen med den stanglækre bikini hele sommeren;)

Hvis i køber et smykke og på et tidspunkt og får lyst til at smække et billede på IG, så lov mig at hashtagge #embellishyourbody, så jeg kan se de fine smykker på jer. Åh det glæder jeg mig faktisk til. Der er ikk en federe fornemmelse end når man laver noget kreativt, og se det på andre mennesker;)
Anyways i hope you like ❤️ Tak fordi i læser med!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments