Jeg sidder lige nu i flyet på vej til Aalborg. Det meget tidlig morgen, og igår var jeg til Elle Style Awards 2017 i DR's koncerthus. Det var en rigtig god aften, og jeg syntes virkelig at værterne Signe Lindkvist og Nanna Ohland gjorde show både interessant og rigtig sjovt!
Elle style Awards kan man vidst godt sige er branchens mest prominente arrangement på året. Alt og alle indenfor fashionbranchen deltager, og skuespillere, sangere, stylister og fotografer er med for at fejre og hylde de mange som fortjener en stor anerkendelse for deres arbejde!

Før vi ankom tog vi selvfølgelig forbi Nicci Welsh makeup academy. Vi var en del piger som blev glammet og gjort klar til den røde løber.
Stylist Pily havde forberedt en del af vores outfits, med både kjole, smykker, sko og taske. Thank god for having a lovely gay stylist friend😜 Og DK's bedste makeup artist som bedste veninde.

Min kjole er lavet er Lasse Spangenberg. Diamant halskæde fra Klarlund. Taske fra Bach

Armbånd fra Bach

Aftenens værter OhLand og Signe Lindkvist var fantastiske. Her begge med kjoler fra berm und pferdgarten

Før show start sad vi alle til middag og der var dækket så fint op. Lidt anderledes startede vi med at spise desserten😜

Bordhygge til Elle Style Awards

Min dejlige veninde Szhirley - min trofaste følgesvend på den røde løber. Når jeg har hende ved min side, er min aften altid festlig 👌

Se lidt fra aftenen - her har jeg filmet på IG story. Tak til ELLE for en magisk aften ❤️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments