Udover i begyndelsen af januar, så er der nok ikke  et tidspunkt på året, hvor træningscentrene bugner mere af svedne medlemmer og løbeskoene bliver straffet hårdere, end lige nu. Vi nærmer os sommeren, og i stedet for at ærgre sig over alt det vi ikke fik gjort noget ved, inden vejret fordrer mindre tøj, så kan man ligeså godt komme lidt i gang, ik? Der er ikke den kropsdel der ikke kan trænes ved øvelser hjemme på stuegulvet eller ude i det dejlige vejr. Og husk nu, det er ligesom med rengøring; Man behøver ikke gøre hovedrent og få det hele til at skinne og stå snor lige... Alt virker. Nullermanden fjernet under sofaen, er nullermanden fjernet under sofaen. Lige såvel som 10 minutters sjip, nogen squats, eller en planke, er 10 minutters sjip, nogen squats eller en planke. Det værste du kan gøre er, at være for hård mod dig selv - lidt har også ret. Træning skal ikke komme ud af dårlig samvittighed over alt det man ikke fik gjort. Og hvis du mangler energi, så husk at den bliver skabt ligeså meget af at være aktiv og bruge kroppen, som den bliver opladet af at restituere og slappe af. Træning er ikke en straf, træning er faktisk en belønning vi giver os selv (ja, det lyder mega frelst og pædagog latterligt, men tænk lige over det engang... Vi "straffer" os selv med træning og "belønner" os selv med søde sager, eller et glas vin- det er helt omvendt i virkeligheden jo.

Du kan begynde med at løbe en lille tur, evt. som intervaltræning med lidt sprint. Og efterfølgende kan du så sammensætte et par af mine øvelser - og her er altså endnu en af dem, der kan laves overalt og uden alle mulige remedier. Den tager også fat i de nederste mavemuskler, som ellers kan være lidt svære at aktivere. God træning :)

Se flere af øvelser her:  mine videoer

Videoproduktion af Eyelight.dk

 

Hvis du bor i Københavns området, og har lyst til at komme og træne hos mig, træner jeg i Barre træning, og TRX -  i mit nyåbnede studie 'The Studio' i Hellerup. Du kan læse meget mere om vores træning på vores hjemmeside her

Af Camilla Malmberg

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments