Jeg lover jer, at det eneste I kommer til at høre fra mig ikke bliver baby-halløj. VIRKELIG – I promise… Spejderære og det hele. Men de af jer der selv er mødre, kan nok nikke genkendende til, at i den første tid med et nyt barn, der handler det hele mest om at give tryghed og få kørt rutinerne ind og det er det min dag går med for tiden.

 

Min lille sumobryder-Michelinmand vejer her efter et par uger udenfor maven mere end 5 kilo. Han har altså taget mere end ét kilo på siden fødslen og har på intet tidspunkt tabt sig. Han er den vildeste lille ædedolk. Det i sig selv er jo super godt, MEN – han spiser simpelthen så meget og så ofte, at han får ondt i maven. Han foræder sig simpelthen. Jeg tænkte jeg ville sætte hans spisetider lidt i skema og nøjes med at give ham mad hver 3. time, så hans system kan følge med. Det passer ham virkelig ikke. Hvis det stod til ham spiste han en gang i timen – men det går jo ikke når hans lille mave ikke kan følge med det enorme indtag. I onsdags havde jeg besøg af sundhedsplejersken, der gav mig ret i at lade intervallerne mellem amning være længere. Så de her dage har gået med at tvinge de nye spisemønstre igennem. For enten er han utilpas og græder fordi han tror han er sulten, eller også brokker han sig fordi han har ondt i maven. Jeg håber at vi hurtigt kan få integreret de her spisevaner og at han vænner sig til at der går lidt længere imellem amningerne. Har været nødt til at bruge en sut, som jeg aldrig havde brug for med Sean. Men som man siger, er alle børn forskellige, og selvom jeg har prøvet det hele en gang før, og ikke har de samme tanker som måske en 'ny' eller førstegangs mor, så er der denne gang nogle andre udfordringer, som jeg ikke havde første gang:)

 

Jeg mangler en serie jeg kan kaste mig over, mens jeg sidder her og ammer. Det må ikke være for voldeligt, til det er jeg stadig alt for nybagt-mor-sensitiv. Jeg har set Modern Family, Orange is the New Black og Suits . Men jeg tager imod forslag til en serie jeg kan sluge, mens Dexter sluger mælk, med kyshånd. Jeg prøvede forleden at tage ind til byen, men han skreg af sult, så jeg brød min aftale med mig selv og gav ham mad. Det er bare det nemmeste at blive hjemme indtil han har vænnet sig til det nye, så please, send verdens bedste serie, jeg ikke anede eksisterer min vej :)

Billedet har intet med indlægget at gøre, men prøv lige at TJEK hvor cute mine drenge er, altså.

Private Photos by Saseline©2015 All rights reserved.

XO

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments