Sponsoreret

Vi har de sidste år prøvet at følge med i en julekalender uden det helt rigtig lykkedes os. Ikke fordi vi ikke vil, men det har altid faldt sammen med legeaftaler, fodbold eller andre ting... Timingen har bare ikke passet os, så det har drillet vores lille familie. Og jeg tænker vi ikke kan være de eneste?!

- Derudover må jeg jo også indrømme at det heller ikke er fordi vi har været den mest julede familie der findes, og det skyldes: MIG😕 Jeg har aldrig været særlig julede - uden det skal lyde helt forkert, er det desværre ikke noget jeg har givet min store opmærksomhed. Hvis det stod til mig, så rejste vi væk hver jul til varmen. Men nu er Sean altså kommet i den alder hvor han ved hvad han vil. Og efter vores tur til DISNEYLAND forrige weekend, er det som om en nisse har overtaget hans lille sjæl. Det kan simpelthen ikke blive 'julede' nok.. Han har lige siden vi kom hjem spurgt mig hvornår vi skal pynte op herhjemme. Altså der var vi stadigvæk midt i november måned😳 Han vil så gerne DET HELE! Han ønsker at vi sætter lys på hele facaden på huset, så det rigtig kan ligne disneyland, haha.. Im not kidding you, og han vil også gerne have samtlige julekalendere, pynte alle steder og følge med i en julekalender i år. Wow..., der tog han lige fusen på mig. Min elskede dreng, som elsker at rejse.. vi har altid rejst et år, og holdt jul hjemme et år skiftevis. Men spørger du ham hvad han aller mest ønsker i år, - altså om han ville blive hjemme over julen eller rejse til varmen - så har han jo tidligere ALTID været på mit (rejse)hold: Selvfølgelig var en rejse til varmen en klar førsteplads. Men ikke længere.... Sidste år var vi hjemme i Danmark og meningen var vi skulle rejse afsted her så snart han fik juleferie. Men planen er ændret, for Sean ønsker at blive hjemme og holde jul😳 Bum, tag den mummy!

Så jeg har taget en beslutning - for børnenes skyld - at gå total ind i julen i år - så vi skal da sååå meget følge med i en julekalender hver dag i december måned. Og der er kommet den fedeste løsning for en familie som os selv, med en travl hverdag og varieret dage.
Streamingtjenesten Viaplay udkommer med deres første originale børneserie "Det store eksperiment", som er en julekalender for børn. Serien har eksklusiv premiere imorgen d. 1. December 2016.

"Det store eksperiment" er en fiktiv børneserie. Seriens formål er at appellere til børnenes nysgerrighed og lyst til at lære og den vil derfor både uddanne, underholde og opmuntre børnene igennem 24 forskellige eksperimenter, som henover december vil være med til at udvide deres viden indenfor bl.a. kemi, musik, matematik og meget mere. Hvor sejt er det lige. Og total noget for en dreng som Sean.

Hvis du vil se julekalenderen så kan du finde den på ViaPlay HER - Du får 1 måned gratis ved sign up, så man kan faktisk se alle 24 afsnit gratis💕

Der bliver lagt et nyt afsnit op fra julekalenderen hver dag kl 06.00 og hvert afsnit varer godt 16 minutter, så børnene kan nå at se det inden de går i skole eller bare streame den når det passer ind i dagligdagen. Misser man et afsnit kan man altid se det dagen efter. Det kunne ikke være mere perfekt👌🙏 Jeg glæder mig faktisk til familiehygge og julekalender i år, så vi har noget vi 'dyrker' sammen Sean og jeg❤️


'Det store eksperiment' følger to børn, som netop har vundet Nordens mest prestigefyldte opfinderkonkurrence for børn. Som en del af prisen, får de sammen med en overdommer muligheden for at besøge en rigtig opfinder, som hedder professor Primus, den aller første vinder af konkurrencen. Professoren er desværre blevet en mislykkede størrelse, da han ikke har haft succes siden han vandt konkurrencen, og han bliver derfor syg af jalousi over at se børnenes kreativitet og låser dem inde i sit laboratorium. Det store spørgsmål er - vil de kommer hjem til deres familier før jul? Den eneste vej ud er ved at udføre professorens vanskelige eksperimenter.

Formålet med julekalenderen er at skabe en unik serie til børn (alder 2-14 år), som både er spændende og ikke mindst giver børnene ny viden om stort og småt indenfor matematik, kemi, musik og meget andet. Kort sagt en serie for alle nysgerrige børn (og forældre) for hvem vil ikke gerne vide hvordan man laver den flotteste regnbuedrink med det man har i hjemmet eller laver et mindre vulkanudbrud ved at blande bagepulver, vand og eddike eksempeltvis?

Jeg har allerede fortalt Sean om serien, og vi glæder os til at følge med i 'Det store eksperiment'.

Hvis du vil se julekalenderen så kan du finde den på ViaPlay HER

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments