Jeg har så optur over de her to nye lækre danske firmaer. Smily Rainbows & Woodland Wonders, der laver økologisk babygrød med masser af smag, næring og rene råvarer. Deres grød er mælke- og glutenfri, og helt uden tilsætningsstoffer, med lækre ingredienser som blandt andet chiafrø, Karl Johan svampe, blåbær og Canihua. De forskellige grødvarianter smager og dufter af rigtig mad og har hver deres smagsunivers af krydret sødme og syre. De har langt mere farve, smag og struktur end andet færdig-babymad på markedet, da der kun bliver brugt "rigtige" madvarer til produktionen. I ved jeg selv har stået og lavet alt min babymad selv, men nu har jeg fundet et alternativ, som jeg kan stå inde for - så ville lige dele. Der er en gavekurv på højkant også - se nederst i indlægget :)

Smily Rainbows produkter består af en mel-serie til når din baby skal begynde på sin første grød og en grød-serie med vidunderlige smagsoplevelser.

Der er 6 forskellige melvarianter til den første grød som er majsmel, hirsemel, hvidt rismel, boghvedemel, havremel og 4-kornsgrød. De har blide smagsforskelle og indeholder hver deres unikke sammensætning af vitaminer og mineraler.

Når din baby har fået smag for den første grød, må maden gerne smage af mere, så der er også 6 smagsvarianter af instant-grød alle med økologisk og glutenfrit havremel og med hver deres smagssammensætning af krydret sødt og surt. Der er ingredienser, som blandt andet chiafrø, blåbær og Canihua. Lav dem til morgenmad eller mellemmåltid. Eller brug blandingerne i fx boller og pandekagerne, når din baby er klar til at sidde med maden selv.

Så er der kommet en Ris á l’amande julegrød, med smag af ris, søde kirsebær, rosiner, jordmandler (uden allergener) og ægte Bourbon vanilje. Det er sgu da ret sødt :)
Woodland Wonders er Smily Rainbows storesøster. Det er en serie når dit barn der allerede er tryg ved at spise grød og mos. Fuldkornsgrøden har en grovere struktur, så dit barn kan øve sig i at spise grovere typer mad med mere struktur og få gang i mund motorikken på nye måder.
I grøden fra Woodland Wonders bliver der brugt bl.a. vild kakao, hyldeblomster, rabarber, jordmandler, ramsløg og Karl Johan-svampe.
  Lidt om kvinden bag Smiley Rainbows & Woodland Wonders:Christina Hansen  bor i Jægersborg nord for København med sin mand, Søren og deres to børn, Thomas & Caroline. Hendes vej til Smily Rainbow begyndte, da hun blev mor. Hun opdagede på et tidligt tidspunkt, at Thomas var meget sensitiv over for mælk, sukker og tilsætningsstoffer og valgte at fokusere på sund og nærende kost."Der var absolut ingen babymadsprodukter på supermarkedshylderne, som levede op til de krav, jeg havde til sund og nærende babymad, og jeg valgte derfor at lave den selv, så jeg kunne være sikker på, at maden var sund, varieret, naturlig og næringsrig".To år senere blev Caroline født. Udover at være sensitiv overfor mælk, som gav hende eksem, var hun også meget sensitiv over for farvestoffer - Og her blev idéen til Smily Rainbow født."Mad er min passion! Jeg elsker at eksperimentere med nye sunde retter, og både Thomas og Caroline elsker at være med i køkkenet. Ingen af dem er kræsne, og begge er åbne over for nye smagsoplevelser.' Min mission er at skabe produkter, der kombinerer de tre elementer, der ofte er svære at få til at gå hånd i hånd, når man taler om børnemad: smagfuld, næringsrig & tidsbesparende"

Jeg har prøvet en del af deres produkter nu, og Dexter er vild med det. Selvom jeg glædeligt laver hans mad fra bunden, er det skønt med lidt variation, og ingredienser jeg nok ikke havde tænkt på at bruge. Plus, at det jo unægteligt er lidt nemmere, at købe sig til det, hvilket jeg bare ikke har ville hidtil, fordi jeg simpelthen ikke synes det har været godt nok det jeg er stødt på. Men det her smager virkelig godt, og det er med rigtig god samvittighed at jeg mader ham med de lækre opskrifter. Jeg er fan, og syntes helt klart i skulle prøve det, hvis i mangler inspiration til jeres lille bebs<3

Vind en Gavekurv ( VINDEREN ER FUNDET)

Og så har vi fået lov, at udlove en lækker gavekurv med gourmet baby- og børnegrød fra Smily Rainbow og Woodland Wonders’ grødunivers til en værdi af 350 kr.

Vær den heldige vinder, som kan forkæle din baby med Smily Rainbow og Woodland Wonders' alt for lækre produkter ved at deltage nedenfor...

Læs mere på smilyrainbow.com og WoodlandWonders.com

1. Tilmeld dig vores nyhedsbred

[mc4wp_form]

2. Del dit yndlings mor-/babyindlæg på facebook og skriv i kommentarfeltet hvilket et du har delt

3. Følg smilyrainbow og WUHUW på instagram

Velbekomme :)

Af Saseline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments