Sponsoreret

Det er så hyggeligt når man skal indrette børneværelse - især når man går og venter sig en lille en. Hele den periode hvor maven vokser, bliver følelsen skabt, hvor behovet vokser for at 'neste', bygge rede og gøre klar til babys ankomst - og det er en meget speciel tid for en kommende mor. Jeg har selv været det igennem hele 2 gange, men det var kun den sidste omgang, som blev en realitet med at få lov til at indrette. Jeg var nemlig alene med Sean og boede på 8 forskellige adresser det første halvandet år med Sean, så vi havde modsat en fast base, et rejse eventyr i rygsækken. Og det er også en god ting at se tilbage på...

Tilgængæld indretter vi nu og laver om på storebrors værelse ca. en lille gang om året. Mens børn udvikler sig, skal udviklingen også gerne ske på værelset. Sean er meget bevidst omkring hvad han ønsker og ikke ønsker sig. I øjeblikket handler det aller mest om fodbold, og så elsker han - ligesom sin mor - at rejse rundt og opleve i verden.

Anyways, der er jo oceaner af fine små ting til børneværelser, man har jo lyst til at købe det hele. Heldigvis så kan man løbende gå og indrette, for første periode af babys behov er egentlig meget simpelt. Det skal fungere med søvnen, bleskift og amning. Ikke så meget andet. Men som Dexter lynhurtig er blevet en fræk dreng på 20 måneder (sh*t det gået hurtigt), hvor han suger alle indtryk til sig, er det nu så fedt at hænge lidt billeder på væggene, så han kan blive stimuleret der.

Jeg har fundet de fineste billeder fra Desenio, af dyr som jeg bare måtte have til hans værelse. Han elsker dyr og bamse-dyr, så jeg tænkte han bl.a kan lære hvad de forskellige dyr hedder. Det er det første han ser om morgenen når bleen bliver skiftet, og så peger han op på dem og snakker lige lidt babysprog. Og det sidste han ser om aftenen inden han får sin flaske og lukker øjnene i... Han er så vild med dem.
Prøv se de fine plakater i ramme som jeg lige har hængt op;)


De har så mange fine posters og plakater med mange søde motiver, så du både kan vælge dem med og uden billed ramme og selv afgøre hvilken størrelse de skal være, og hvilken farve ramme som passer bedst.

Det er en god ide til julegave hvis man har nogle små i familien, eller hvis man selv har lyst til at få lidt på væggene. Jeg har bl.a kigget på nogle af de forskellige 'sayings' med tekst, som jeg skal lave en lille billede kollage på en væg herhjemme, som mit næste lille væg-projekt.

Jeg har fået en rabatkode som jeg har fået lov at dele med jer, som giver dig 25% på posters. Den gælder de næste to dage mellem 29november og 1 december - du skal bare skrive saseline25 ved bestilling når du bestiller

Og Sean har fået et fint eventyrligt atlas på sit værelse som lige pt står på kommoden. Vi taler meget om hvor vi har rejst, og hvor vi gerne vil rejse hen. Lige nu er den i billedramme, men vi har talt om at vi vil hænge plakaten op på en kartonplade, så vi kan sætte nogle farvede nåle op på de steder som vi allerede har besøgt, og en anden farve op på de byer og lande som vi ikke har besøgt endnu, men som vi gerne vil en dag i fremtiden;)

Vores næste rejse destination i Januar er sydamerika, og vi taler meget om det, og hvordan kulturen er, hvordan der ser ud, og hvad sprog de taler. Det er en fed måde at give Sean en forståelse af verden. Jeg elsker dette atlas, med farver og dyr. Det gør det så meget mere levende. Vi skal som sagt bare ha skrevet lidt navne på de byer og sat nåle de steder vi allerede har besøgt;)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments