Hvert år afholder Uffe Buchart og Kim Grenaa i samarbejde med Magasin Fonden, Dansk Design Talent Prisen i de skønneste omgivelser på Statens Museum For Kunst, og jeg er én af de heldige, som får lov at deltage. Det er ikke bare endnu et 'event' hvor der mingles blandt alle de fashionable. Der er virkelig noget stort på spil. For prisen er ikke bare æren i sig selv, den kommer med en fed check på 500.000kr til den upcoming designer, der bliver hædret med den fornemme pris. Det er altså mange penge, og et stort skub den rigtige retning, som kan ændre en hel del for en ellers 'ukendt' designer! Aftenen blev afholdt for en lille uges tid siden, og det var virkelig en fantastisk aften, med både 3-retters menu, skønne toner og lækre klæder..., og så var det dejligt både at blive luftet lidt - og samtidig få hilst på en masse gamle kollegaer som jeg ikke har set et godt stykke tid, nu jeg barsler den med baby. Jeg tog lidt stemnings billeder på aftenen, som jeg deler med jer her...

Vi startede allerede om eftermiddagen med at få lavet en redcarpet look hos Nicci Welsh makeup academy. Det er så lækkert at man bare kan sætte sig i stolen med et glas bobler, og så står der et pro-team af Nicci's piger, som duller en op!

Jeg have planlagt at skulle bære denne smukke draperede silkekjole fra Stasia. Men jeg havde det simpelthen for varmt efter at have haft den på i ti minutter, så jeg endte med en anden kjole.. Den er ellers så smuk, og må finde en anden fin anledning at tage den på.

Her er vi alle klar til at gå ned af den røde løber og få taget et billede. Inden bilerne samlede os op, fik vi lige taget et fælles billede. Fra venstre mod højre : Stylist og veninde Maria Angelova, Tv-vært og arkitekt Eva Harlou, Tv-vært og tilrettelægger Signe Lindkvist, Makeup artisten Nicci Welsh, Skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen, mig og så min dejlige veninde sangerinde Szhirley

Dejlige og smukke omgivelser på Statens Museum for Kunst

Her synger Anya som er en upcoming artist. Hun er både smuk, og synger så fint. Hun er allerede godt i gang med at skabe sig et respekteret navn på den danske musikscene. I forbindelse med Talent prisen, var hun muse for design talentet Tatiana Andersen, som hun også bærer en fin kjole fra..., derudover var hun uden tvivl min favorit som vinder.

Her kan i lytte til et af Anya's numre

[caption id="attachment_7180" align="aligncenter" width="700"]

Mit endelige look til Dansk Design Talent. Jeg bar en kjole fra H&M som er i butikkerne nu. Nicci welsh proteam lavede et fint fald i mit hår, så det stadig så naturligt ud, og makeuppen var nedtonet uden for meget knald på hverken øjne eller læber. Jeg var i et stille og roligt humør, og havde ikke rigtig lyst til at lave den store 'se mig' ankomst. Har lært med tiden, at det er så vigtigt for mig, at klæde sig efter mit humør...;)

Saseline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments