Prøv lige, at tjekke den her fede, animerede kortfilm ud. Den gav i hvert fald mig stof til eftertanke. Får mig til, at tænke over grådigheden og måden vi bare tager og tager og tager uden, at give en brøkdel af det vi tager igen. Hvis de kommende generationer skal have en chance, må vi allesammen handle mere end vi gør - ændre vores vaner. Og hvad gør det, at jeg spiser mindre kød, kører i en mindre bil (eller slet ikke har bil) sparer på vandet, sorterer affaldet, hiver stikket ud af væggen om aftenen i stedet for, at have 20 apparater stående på standby, køber langt mindre tøj osv osv osv, så længe f.eks. Kina og Indien sviner som de gør? Lidt har vel også ret.

Er der noget du gør, som du kan ændre i hverdagen? Hvor langt kører din bil på literen? husker du at spare på din el? Spiser du rødt kød hver dag? Sorterer du affald? Sparer på vandet?

Vi kan alle gøre mere - Og så måske stemme på nogen partier, der overhovedet har det med i deres overvejelser, at miljøet og bevarelsen af vores klode har nogen som helst betydning, hvis ikke det kan ses som sorte tal på bundlinjen :/

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments