Jeg er lige kommet hjem fra photoshoot med COMFY COPENHAGEN. Det er en dag jeg altid ser meget frem til, da jeg vi altid har en FEST på vores shoots! Der bliver virkelig grint igennem, og delt mange sjove historier. Det er nu 4. gang jeg er så heldig at være model for deres kollektion og jeg er så glad for de ikke er blevet trætte af mig endnu🙈 Jeg ved ikke hvad det præcist er, men kender i det, når det bare passer sammen. Altså det kan jo være i forskellige sammenhæng, men her mener jeg både 'viben' mellem Comfy pigerne og mig, og naturligvis tøjet - det som om det bare er lavet til at passe på mig:)

Jeg er vild med tøjet - og går virkelig meget i det i hverdagen. I skal glæde jer til de nye styles vi skød Idag, virkelig nogle gode outfits som jeg allerede ved nu i kommer til at rocke!!

Skønne Nini fra NicciWelshMakeupAcademy lavede smuk makeup på mig Idag, og fordi jeg både har haft krøllet, flettet og opsat hår på de tidligere shoots, lavede vi Idag helt simpel makeup og glat hår.

Fotografen som skød Idag er Petra Kleis, en meget dygtig fotograf som jeg har været heldig at arbejde med nogle gange før. Det er så fedt når man skal skyde 52 styles og det går så hurtigt! Så tjekket!

Is that a pose🙈 Omg... Frederikke kan godt li når det ikke bliver for stift og model agtig, så derfor er Comfy's lookbook og billeder altid bare lidt sjovere - og det passer mig så perfekt, for så kan jeg få lov at fjolle igennem...

Vi fik de lækreste hjemmelavede kager på shootet Idag. Tanja som til daglig arbejder med Comfy, har den lækreste kageblog som i kan tjekke ud HER , hvor hun deler en masse lækre kageopskrifter med os, og jeg advarer jer lige på forhånd, munden løber i vand og man får selv lyst til at kaste sig over kagebagning - selvom jeg nu godt ved, at jeg er meget bedre til at spise dem😜 De smagte simpelthen så lækkert...og prøv se hvor flotte de er! Det er gennemført!!

Her står jeg med 2 ud af de 3 skønneste COMFY COPENHAGEN piger... Frederikke til venstre, hun er både indehaver og designer, Katja til højre, og Tanja (kagemutter:) som begge fungere som Frederikke/Comfy's højre hånd. De er en lille trekløver, og samarbejder i den daglige drift og kreative proces som et team - det sjoveste skøreste dejligste team ever❤️

Jeg har filmet lidt på min snap, og har sammenklippet lidt fra bagom shootet som i kan se her:

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments