Søde læsere,


Der har lige været et par uger med run på, fordi vi har en del ting som vi går og arbejder på skal flaske sig. Og det gør det selvfølgelig, så vi glæder os rigtig meget til at kunne dele det med jer.. Men for nu, er vi altså lige taget på en tøsetur for bl.a at fejre Szhirleys føsdag. Yay... Vi er så heldige! Vil i se mere så følg med på snapchat. Vores brugernavn er @CamillaMalmberg & @Saselines

Lige idag hygger vi rundt i Central Park og filmer nye workout videoer til jer;) Meeeeen her får i lige en full body WORKOUT, og når nu vejret er så dejligt derhjemme, så er det altså bare med at hoppe ud i haven, eller i en park et sted, og vær med;) Ja ja, vi ved godt det er søndag, men det er så dejligt når det er overstået!

Der er fokus på baller, taljen, balance, core og arme i denne workout. Husk at træk vejret, sørg for at din core er aktiv (dvs navlen suges ind mod rygsøjlen) og husk at spænd i dine baller. Hagen skal være løftet op og væk fra brystet. Gentag gerne denne workout 2-3 omgange pr gang du træner hvis du er frisk på det.

Rigtig god workout 

Møzz fra The Big Apple
Camilla & Sase
#wuhuwworkout

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments