Velkommen til sol og sommer i vores yndige land
Efter bedste yin og yang stil folder vores modernatur sig ud og ændre sig fra koldt og mørkt med nøgne træer - til et overflødigheds horn af blomstrende smukhed i guddommelige farver!
Jeg elsker, at følge naturens cyklus og blomster og andre planter har altid fyldt meget i min indretning. Jeg elsker at dekorere med blomster og planter!
Der er blomster rundt i hele mit hus. De giver liv i hvert rum... Uden selvfølgelig at være en komplet jungle - jeg sætter stadig pris på det enkle.
 Jeg elsker delikate glas vaser - gerne høje. Jeg foretrækker få blomster i en vase, med mindre jeg har plukket en stor vildmarks buket. Jeg elsker også at kun at bruge blomster hovederne, og lægge dem i et fedt fad med vand... Eller at plante noget i en glas cylinder.
Jeg er så fan af at få naturen indenfor. Duftene, farverne og blomsternes raffinerede udstråling, kan bidrage til en helt igennem fantastisk energi i et rum. Alle 4 elementer er repræsenteret i en plante og  i blomster og kan ændre udtrykket i et rum instantly.
 Jeg lærte i Peru af indianere, der lever i tæt samklang med naturen, at jeg skulle anmode en blomst om lov til at plukke den. Så hvis det er muligt, kan du jo plukke selv. -Husk at bede om lov først :)
Blomster i huset er ren eyecandy for the soul
[caption width="700" id="attachment_8248" align="aligncenter"]

Potteplanter er så hot og cool i en indretning ! Husk at tal med dem når du giver dem vand;)

Gem dine flasker i forskellige størrelser, du kan evt male dem. Pynt med enkle forskellige blomster

Der er intet smukkere. Jeg er virkelig fan af forskellige slags blomster i masser forskellige farver, gerne i små glas vaser, som også godt kan være forskellige. Det giver så meget varme i et lokale.

Blomster i badeværelset er et must i mit hjem. Det signalerer renhed og leder mine tanker hen på spa ophold

Jeg er vild med planter med runde blade...jeg har f.eks et Pengetræ i mit rigdomshjørne hvor bladene har samme form som mønter. Indenfor feng shui verdenen undgår man helst planter med spidse blade og pikke.

Udnyt den smukke årstid og gå amok i blomster "ukrudt" og hvad der ellers gror ude i naturen.

Tænk stort! Store krukker, store vaser, store planter giver et fabelagtigt liv i et rum.

Jeg elsker at dele et bundt blomster op i forskellige vaser, det er super dekorativt ! Og jeg føler samtidig at jeg får en hel masse ud af få blomster

Jeg ved IKKE hvem der har inddelt blomster i "ukrudt" og "ikke ukrudt". Hjemme hos os, både spiser vi det og pynter huset med det;)

Det behøver ikke være mange blomster, det kan være så simpelt som på dette fine billede

Ofte, når jeg får en "traditionel" buket af forskellige blomster, så splitter jeg den ad i forskellige vaser. Enten på en reol som på billedet her, eller spredt rundt i hele huset..

Af Maluna Fabrin

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments