Oktober måned nærmer sig, og jeg starter lige om lidt på Barre uddannelsen hos Energii, som jeg glæder mig til. Det bliver spændende at dykke ned, fokusere og lære en hel masse om noget jeg virkelig interesserer mig for og gerne vil blive bedre til. Camilla har trænet mig i Barre det sidste års tid, og jeg er blevet bidt af den trænings form.

Grunden til jeg nu tager den lidt videre, og gerne vil uddannes 'Barre instruktør', er så jeg kan bruge det til at udvide #wuhuwworkout sammen med Camilla. Vi har lidt projekter som vi gerne vil søsætte, og jeg føler mig bedre klædt på til opgaven, hvis jeg ved at jeg udfører de forskellige øvelser korrekt og med viden om hvordan det skal gøres og hvorfor.. Så jeg glæder mig virkelig til at komme igang..

I fredags stod der en lille overraskelse foran min hoveddør fra SLOW juice. De havde stilt en kasse med friskpresset juicer, som indeholdte de nye varianter, og så havde de skrevet mig et lille fint kort. Så sød en tanke - og juicerne har jeg drukket hele weekenden. De smager så godt! Det blev dog ikke til en juice cleanse i denne omgang, men som supplement til min mad. Du kan tilgængæld bestille din egen 'juice cleanse' på deres hjemmeside. Det er altid en god ide at gøre et par gange eller flere i løbet af året, det har jeg tidligere gjort. Det sundt for kroppen at få renset ud, og man kan virkelig mærke, at efter sådan en omgang hvor godt det er for hele dit indre. Det kan være lidt hårdt de første dage - især hvis man er den store kaffe drikker - så man skal gøre det når man har mulighed for det, og ikke er stresset med tusind ting. Et lille godt tip er at forberede dig dagene op til, og skære ned på sukker, kaffe og kød.. Men det kan du læse meget mere om på deres hjemmeside.

Jeg elsker de håndskrevet kort og breve. Med den powerfulde online verden vi lever i, så er det så fint når man modtager noget på den helt gammeldagsmåde;);) 

God tirsdag til jer <3 

Kærlighed herfra
S


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments