En lille Update fra Barcelona...

Der sker så meget, så det kan være svært at finde øverblik hvis ikke alting bliver noteret ned, lagt ind i en tidsplan og skrevet ned i min 'to-do' note, ellers husker jeg ikke at tage fat på situationen og få gjort noget ved det.

Det er ikke bare lige sådan at skulle rykke fra et land til et andet. Slet ikke når det hedder Spanien. Det hele foregår på en anden måde. Sådan som vi er vant til at tingene kan blive ordnet hjemme i DK, bliver gjort i et helt andet tempo her. Jeg bor her ikke engang endnu, men kan allerede mærke det, og det er sjovt nok også det ALLE nævner i henhold til at rykke teltpælene til Spanien.

Jeg har en stor flytning forude - men først skal der sorteres ud i et stort hus, hvor noget skal fragtes til Spanien, noget skal blive og resten skal gives væk, sælges og smides ud. Vi har boet i huset i 3 år, og vi har pludselig fået samlet meget sammen, når man bor på 600kvm. Vi har virkelig mange ting, mange små lige gyldige ting. Men også mange ting som betyder noget og som skal gemmes. Hvis man flytter fra hus til hus, lejlighed til lejlighed så kan man 'bare' pakke ned og pakke ud, men en flytning som denne her, skal der tages stilling til meget og handles endnu mere. Og så meget som jeg pludselig skal finde tid til, betyder at jeg skal bruge alt den tid jeg har ( + dobbelt så meget ) og kun få fixet det. Dvs alle de ting jeg normalt laver i min hverdag - som bl.a bloggen får jeg måske ikke lige prioriteret som jeg burde, og derfor får jeg ikke skrevet som jeg gerne ville!

I denne weekend har vi været ude og se på nogle forskellige ejendomme her i Barcelona, tæt på skolen, fordi vi skal finde en lejebolig, hvor vi rykker ind i den første tid mens vi lige falder til. Det kan være vi efter 6-12måneder, finder et andet sted, hvor vi bedre syntes om at være. Den tid den glæde - eller hovedpine. Men det er altså svært at vælge en bolig, fordi jeg ikke kender områderne ordentligt endnu. Der er stor forskel i at være på ferie i et land til at slå sig ned, så udgangspunktet må være at blive i området i nærhenden af skolen, så det er nemt med kørsel frem og tilbage hver morgen og eftermiddag med drengene.

Resten af tiden er gået med sol, strandhygge, 'wining & dining' i denne dejlige by, som jeg virkelig glæder mig til at udforske meget mere så snart jeg bor her. Vi skal her tilbage om små 3 uger, og se på flere ejendomme og tage den endelig beslutning om hvilket hus eller lejlighed som vi skal til at kalde vores hjem i Spanien. Jeg er så spændt:)

Big surprice ( og det er begyndt at blive en dårlig vane) har jeg slet ikke fået taget så mange billeder, fokus har været andet sted!! Men det kommer helt naturligt når jeg har lidt mere tid igen, og jeg kommer til at blogge amok om vores udenlandsk eventyr og de oplevelser som venter os.

Jeg bliver aldrig mættet af at kigge op på den smukke gamle arkitektur i Barcelona. Så meget historie, og smukke steder at se...

Her et view fra et af de huse vi har kigget på😍

Brugte det meste af dagen igår lige her liggende på stranden. Der er hedebølge disse dage, så man kan næsten ikke overskue andet:) Bikinien kan jeg ikke lige på stående fod huske mærket på, for den er købt her i Barcelona i en lille butik.

Weekend i Barcelona er altid en god ide😍

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments